Hamburgere på CharBroil 4400

Stil spørgsmål relateret til gas-grillen

Emneforfatter
milp
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 1

Hamburgere på CharBroil 4400

Indlæg#1 » 26. sep 2017, 11:05

Hej folkens,

vi har for nyligt fået købt os en Char-Broil Professional 4400 gasgrill med infrarød fætter til jævn varmefordeling. Og det kan godt være den er godt til at fordele varmen, men jeg kan simpelthen ikke få den til at lave hamburgere (og mange andre slags kød) ordentligt. Der kommer ikke ret meget stegeskorpe på og kødet har konsistens og smag af at være kogt, yderst ubehageligt når man gerne vil have en lækker burger :cry:

Vi har ikke haft infrarød før så jeg har googlet og fundet følgende på burgers:
1) Lad grillen varme godt op.
2) Ikke pille ved kødet når det er lagt på.
3) Vend kun een gang
4) Giv ca 4-5 mins på hver side (alt efter tykkelse ofc)

Hvad gør jeg ellers galt? Skal jeg give fuld skrald fra start til slut? Jeg overvejer virkelig at fjerne de der infrarøde elementer og stege over almindelig flamme som på vores gamle Adelaide.

Alle tips og råd er velkomne!

- Maya
Live long and prosper Billede

Tilbage til "Gasgrill"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 29 gæster