Pizza setup op Ascona

Stil spørgsmål relateret til gas-grillen

Emneforfatter
vigge
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 456

Pizza setup op Ascona

Indlæg#1 » 12. aug 2014, 17:01

Hej hvordan stiller i tragtene når i bager pizza på Asconaen?


Speedi
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 570
Kontakt:

Re: Pizza setup op Ascona

Indlæg#2 » 12. aug 2014, 17:21

Stil tragten til indirekte (stor åbning opad).... og så bare fuld skrald på brænderen
Mvh
Christian
Outdoorchef demonstratør

Grillpark:
Outdoorchef Ascona - Outdoorchef Montreux - Outdoorchef City Gas - Outdoorchef Minichef - Outdoorchef Kensington kul - Outdoorchef Perth


Emneforfatter
vigge
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 456

Re: Pizza setup op Ascona

Indlæg#3 » 12. aug 2014, 20:54

Det var også det setup jeg prøvede, men synes ikke jeg kan trække den over 300 c når jeg har min store fred stone i.


jakob j
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 47

Re: Pizza setup op Ascona

Indlæg#4 » 12. aug 2014, 21:25

Kører også indirekte. Bruger risten fra gourmet sættet og så ca 250 grader.
Måske fredstonen blokerer for flowet op til termometret i låget?
Mvh. Jakob

Outdoorchef Venezia - Weber Q100 - Weber OTG 57 cm


Speedi
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 570
Kontakt:

Re: Pizza setup op Ascona

Indlæg#5 » 12. aug 2014, 23:07

vigge skrev:Det var også det setup jeg prøvede, men synes ikke jeg kan trække den over 300 c når jeg har min store fred stone i.



Har ikke en fredstone, så der kan jeg ikke rigtig hjælpe dig. .... bruger selv pizzastenen fra outdoorchef
Mvh
Christian
Outdoorchef demonstratør

Grillpark:
Outdoorchef Ascona - Outdoorchef Montreux - Outdoorchef City Gas - Outdoorchef Minichef - Outdoorchef Kensington kul - Outdoorchef Perth


Emneforfatter
vigge
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 456

Re: Pizza setup op Ascona

Indlæg#6 » 13. aug 2014, 00:38

Ja det er nok fordi stenen er for stor så, tak for input


Springer
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 326
Kontakt:

Re: Pizza setup op Ascona

Indlæg#7 » 13. aug 2014, 08:39

Bruger risten fra gourmet sættet når jeg laver pizza. - Og tragten skal stå til indirekte.

Fuld skrald på blusset og 350 grader i grillen, så får du de perfekte pizzaer.
Jeg har også prøvet med en fredstone i den men resultatet er ikke nær så godt - bunden når ikke at blive bagt
Primo LG300 i Primo stålbord
OutdoorChef Ascona
LH forhøjerring
Fredstone
rosiserie
Auplex 13"


Emneforfatter
vigge
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 456

Re: Pizza setup op Ascona

Indlæg#8 » 13. aug 2014, 12:54

Hvor tyk er din fredstone Springer?
Måske jeg skulle anskaffe mig sådan en, er ellers ikke meget for at bruge for mange penge på konens grill ;)


agil
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 20

Re: Pizza setup op Ascona

Indlæg#9 » 13. aug 2014, 15:32

Indirekte opsætning, Webers pizzasten, 350 grader ca. 10 min og pizzaen er pefekt bagt, både bund og top.


Emneforfatter
vigge
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 456

Re: Pizza setup op Ascona

Indlæg#10 » 13. aug 2014, 21:14

Har ikke en weber sten mere den er røget til genbrug. Syntes den blev for varm når man skulle lave flere pizzaer så man endte med sort bund.

Brugeravatar

Husum
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 585
Kontakt:

Re: Pizza setup op Ascona

Indlæg#11 » 14. aug 2014, 05:41

Jeg bruger ODC-stenen, og har endnu ikke haft sort bund.
Pedalen i bund på indirekte, og så 4-5 minutter, med ikke alt for meget fyld på pizzaen :savl1:
- Husum -

OutdoorChef demonstratør

ProQ GFC-2150
OutdoorChef DualChef S425G
OutdoorChef City
OutdoorChef MiniChef
OutdoorChef Ascona
OutdoorChef Classic
Outdoorchef CompactChef

Tilbage til "Gasgrill"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 19 gæster