Outdoorchef - Modeller og Low & Slow?

Stil spørgsmål relateret til gas-grillen

Emneforfatter
jawersendk
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 5

Outdoorchef - Modeller og Low & Slow?

Indlæg#1 » 25. maj 2014, 17:27

Hej,
Håber der er nogen der kan hjælpe mig med lidt guidning i ODC modellerne.
Har egentlig forelsket mig i Montreux men slår gerne til på en lidt større model hvis bare Low & Slow funktionaliteten er med.
Har forsøgt at finde information på deres hjemmeside men syntes ikke den er særligt informativ når det gælder dette.
Jeg ved den lille brænder som kan anvendes til L&S findes i Ascona, Montreux m.v. men hvad med de store "Australien" modeller Perth, Auckland, Canaberra m.v.?


Speedi
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 570
Kontakt:

Re: Outdoorchef - Modeller og Low & Slow?

Indlæg#2 » 25. maj 2014, 19:32

Hej
Er faktisk i tvivl om hvor langt ned i temperatur de kan gå. Undersøger det lige i morgen
Mvh
Christian
Outdoorchef demonstratør

Grillpark:
Outdoorchef Ascona - Outdoorchef Montreux - Outdoorchef City Gas - Outdoorchef Minichef - Outdoorchef Kensington kul - Outdoorchef Perth


Emneforfatter
jawersendk
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 5

Re: Outdoorchef - Modeller og Low & Slow?

Indlæg#3 » 25. maj 2014, 20:41

Super.. tak for det .1%¤

Brugeravatar

Grillmave
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 142

Re: Outdoorchef - Modeller og Low & Slow?

Indlæg#4 » 25. maj 2014, 20:50

Jeg stjæler lige lidt spørgetid i din tråd. :-)
Hvor langt ned i temperatur kan de andre (Montreux og Ascona) modeller komme?
Med venlig hilsen

- Jesper


Emneforfatter
jawersendk
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 5

Re: Outdoorchef - Modeller og Low & Slow?

Indlæg#5 » 25. maj 2014, 20:54

Helt ok.
Efter hvad jeg har kunnet læse mig frem til brænder den lille brænder fra min. 100 til max. 120 gr.
(Kan desværre ikke finde hvor jeg læste det)

Brugeravatar

Grillmave
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 142

Re: Outdoorchef - Modeller og Low & Slow?

Indlæg#6 » 25. maj 2014, 21:01

Tak for svaret du .1%¤
Med venlig hilsen

- Jesper

Brugeravatar

Torp Hedehusene
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 5494

Re: Outdoorchef - Modeller og Low & Slow?

Indlæg#7 » 25. maj 2014, 21:45

Det burde Michael fra TBS da kunne svare på, da han er forhandler af dem. :-)


.
Torp Hedehusene


MegaO
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1502

Re: Outdoorchef - Modeller og Low & Slow?

Indlæg#8 » 25. maj 2014, 23:05

Jeg har haft Asconaen.. Den kunne godt kører 100 grader. med den lille brænder, hvis man liiiige havde en sølvpairskugle i klemme i låget. :)
BGE XL + Mini
Auplex Mini
Weber Smokey Joe 37 cm. m. 2-delt JBI Støbejernsrist.
Weber OTP 57 cm. x2
Weber Q100

At grille er ikke en hobby, men en livsstil ;)

Brugeravatar

Husum
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 585
Kontakt:

Re: Outdoorchef - Modeller og Low & Slow?

Indlæg#9 » 26. maj 2014, 06:31

Hvis jeg måler temperaturen ved risten i min Ascona, kan jeg få den ned til 90 grader, uden sølvpapirskugle.
Perfekt til low´n´slow
- Husum -

OutdoorChef demonstratør

ProQ GFC-2150
OutdoorChef DualChef S425G
OutdoorChef City
OutdoorChef MiniChef
OutdoorChef Ascona
OutdoorChef Classic
Outdoorchef CompactChef


Speedi
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 570
Kontakt:

Re: Outdoorchef - Modeller og Low & Slow?

Indlæg#10 » 26. maj 2014, 14:48

Så er der lige en opdatering: Der findes ikke nogen officielle målinger af hvor langt ned Australien serien kan komme i temperatur.

Men hvis du nøjes med at tænde en brænder i Canberra (den med 4 brændere), og placere kødet i den modsatte ende, skulle der ikke være noget problem i at nå ned i temperatur
Mvh
Christian
Outdoorchef demonstratør

Grillpark:
Outdoorchef Ascona - Outdoorchef Montreux - Outdoorchef City Gas - Outdoorchef Minichef - Outdoorchef Kensington kul - Outdoorchef Perth

Brugeravatar

Michael-TBSGrillshop
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3246
Kontakt:

Re: Outdoorchef - Modeller og Low & Slow?

Indlæg#11 » 26. maj 2014, 17:23

Ascona kan godt køre ved 100 grader, men vær opmærksom på at gasgrill's generelt bliver meget vindfølsomme ved lave temperature
Michael
Jeg har nu:
Primo og TBS kul, samt Stuff's, Nomex pakninger og Burner poser fra TBSgrillshop.dk på lager, klik her for at komme i shoppen
http://www.facebook.com/KcbsScandinavia.

Brugeravatar

Grillmave
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 142

Re: Outdoorchef - Modeller og Low & Slow?

Indlæg#12 » 26. maj 2014, 20:52

Hvordan er det så lige med røg? Er der nogen som har nogle gode metoder til Ascona'en til at udvikle røg?
Med venlig hilsen

- Jesper


Emneforfatter
jawersendk
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 5

Re: Outdoorchef - Modeller og Low & Slow?

Indlæg#13 » 26. maj 2014, 21:02

Speedi skrev:Så er der lige en opdatering: Der findes ikke nogen officielle målinger af hvor langt ned Australien serien kan komme i temperatur.

Men hvis du nøjes med at tænde en brænder i Canberra (den med 4 brændere), og placere kødet i den modsatte ende, skulle der ikke være noget problem i at nå ned i temperatur


Tak for opdateringen, Speedi. Kunne nu godt ha tænkt mig at høre om erfaringer med L&S på Australien modellerne fra andre brugere :-? Jeg må se hvad det bliver til :roll:


slorup
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 49

Re: Outdoorchef - Modeller og Low & Slow?

Indlæg#14 » 26. maj 2014, 22:32

Jeg har på min Canberra ingen problemer overhovedet med L&S.


Emneforfatter
jawersendk
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 5

Re: Outdoorchef - Modeller og Low & Slow?

Indlæg#15 » 26. maj 2014, 22:39

slorup skrev:Jeg har på min Canberra ingen problemer overhovedet med L&S.


Hvilken temperatur kommer du ned i?


slorup
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 49

Re: Outdoorchef - Modeller og Low & Slow?

Indlæg#16 » 27. maj 2014, 07:36

Har ikke teste hvor lavt, men 80 på risten er ikke noget problem.

Brugeravatar

Steinmetz
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 14

Re: Outdoorchef - Modeller og Low & Slow?

Indlæg#17 » 27. maj 2014, 14:23

Grillmave skrev:Hvordan er det så lige med røg? Er der nogen som har nogle gode metoder til Ascona'en til at udvikle røg?


Laver fin røg på min Ascona med Smoketube fra woodsmoke.dk
Link: http://www.woodsmoke.dk/gear/smoke-tube-6

Tilbage til "Gasgrill"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Google [Bot] og 8 gæster