OCD city - grill-striber

Stil spørgsmål relateret til gas-grillen

Emneforfatter
sorenlykke
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 7

OCD city - grill-striber

Indlæg#1 » 14. maj 2014, 19:36

Hej igen igen grill guru'er

Jeg benytter min OCD city udelukkende på indirekte, også til pølser og bøffer, da jeg synes at det direkte grill areal er for lille for mig.

Så jeg går og mangler lidt "grill-striber" på kødet, hvordan kan jeg opnå det? jeg tænker at få en støbejerns-rist, men kan ikke finde nogen, kan kun finde en støbejerns-plade?

Hvad gør i?

Mvh
Søren Rasmussen

Brugeravatar

Campist
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 235

Re: OCD city - grill-striber

Indlæg#2 » 14. maj 2014, 19:47

Hej Søren.
Du skal "bare" lære at vende tragten :-) køb outdoors handsker hvis du ikke har dem allerede.
Striberne på direkte og steg videre på indirekte, så er den ged barberet :-)
Hilsen Lars
Ps. jeg har også stegepladen, men bruger den sjældent da man også kan lave pæne striber med risten
PRIMO kamado xl
Artiforno Stenovn
Weber 57
Jbi forlænger
Weber 47 med støbejernsrist
Outdoorchef City grill (til campingbrug)
Cadac carie chef
Weber smokie Joe
Auplex mini


Emneforfatter
sorenlykke
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 7

Re: OCD city - grill-striber

Indlæg#3 » 14. maj 2014, 19:56

Jeg har fået købt mig handskerne, min synes bare at det tager en krig, hvis jeg skal lave 2-3 store bøffer, på direkte varme, for at få grillstriber og så derefter at grille videre på indirekte?

Brugeravatar

Campist
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 235

Re: OCD city - grill-striber

Indlæg#4 » 14. maj 2014, 20:38

Det er rigtigt Søren, jeg laver bøffer som em form for intervalgrill -du ved stege- hvile, vendes- steges osv.osv
laves færdig på indirekte.
Prøv det :-)
Hilsen Lars
PRIMO kamado xl
Artiforno Stenovn
Weber 57
Jbi forlænger
Weber 47 med støbejernsrist
Outdoorchef City grill (til campingbrug)
Cadac carie chef
Weber smokie Joe
Auplex mini

Brugeravatar

Husum
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 585
Kontakt:

Re: OCD city - grill-striber

Indlæg#5 » 15. maj 2014, 06:30

Jeg tilslutter mig intervalgrill-metoden. Både på min Ascona og min City Gas.
De laver begge flotte striber, og kødet er lækkert saftigt pga. intervalstegningen.
Store bøffer, giver jeg typisk 2 minutter på hver side, og så hvile mens næste hold er på.
Og så gentage med 2 minutter igen, og så den afsluttende hvile. Altid perfekte medium-rosa bøffer som resultat.
Jeg har også en støbejernsplade, men benytter den aldrig til bøffer. Kun bacon, spejlæg, kødboller osv.
- Husum -

OutdoorChef demonstratør

ProQ GFC-2150
OutdoorChef DualChef S425G
OutdoorChef City
OutdoorChef MiniChef
OutdoorChef Ascona
OutdoorChef Classic
Outdoorchef CompactChef

Tilbage til "Gasgrill"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: MSN [Bot] og 15 gæster