Pizzasetup med en Weber pizzasten og Weber Spirit E-310 Clas

Stil spørgsmål relateret til gas-grillen

Emneforfatter
Syncmarster
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 246

Pizzasetup med en Weber pizzasten og Weber Spirit E-310 Clas

Indlæg#1 » 11. maj 2014, 19:35

Efter en del forsøg har jeg endelig fundet et pizzasetup med overstående udstyr. Desværre er homogeniteten i grillen ikke den bedste så den bliver ikke ens bagt. Næste gang rykker jeg det hele længst til højre hvor grillen er varmest. Bagetiden var 15min.
Er rimelig godt tilfreds når man tænker på at det ikke er en Primo med en fredstone hvor dejen er rørt af en bjørn ;-)

2014-05-11 10.47.55.jpg


2014-05-11 10.48.05.jpg


2014-05-11 11.18.12.jpg


2014-05-11 18.38.48.jpg
Weber Spirit E-310 Classic, 57cm Weber premium.

Brugeravatar

BS_Sweden
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1855

Re: Pizzasetup med en Weber pizzasten og Weber Spirit E-310

Indlæg#2 » 11. maj 2014, 20:34

Bruger samme setup med en fredstone. Der har jeg ikke folie under.
Brian

er der ikke for lidt remonce i?


Emneforfatter
Syncmarster
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 246

Re: Pizzasetup med en Weber pizzasten og Weber Spirit E-310

Indlæg#3 » 12. maj 2014, 15:54

Næste gang laver jeg huller i folien, har haft problemer med at stenen bliver for varm og brænder bunden derfor folien. Men hvis det var en fredstone var det heller ikke et problem. Nu har jeg jo fået en weber så derfor bruger jeg den.
Weber Spirit E-310 Classic, 57cm Weber premium.

Brugeravatar

BS_Sweden
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1855

Re: Pizzasetup med en Weber pizzasten og Weber Spirit E-310

Indlæg#4 » 12. maj 2014, 16:58

Du kender selv Fredstones fordele så dem behøver jeg ikke nævne mere til :)
Brian

er der ikke for lidt remonce i?


Mikael A
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 72

Re: Pizzasetup med en Weber pizzasten og Weber Spirit E-310

Indlæg#5 » 13. maj 2014, 20:45

Smid din weber sten på 2
Stk små foliebakker fra weber... Jeg sætter sådan to ved siden af hinanden på hovedet på risten, også stenen ovenpå - stor succes ... I en 2014 spirit e310 og weber sten


exzos
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 18

Re: Pizzasetup med en Weber pizzasten og Weber Spirit E-310

Indlæg#6 » 15. maj 2014, 06:40

Jeg bruger 4 øl/sodavands dåser til at løfte weber stenen i min genesis 330, det virker perfekt :-)

Sendt fra min LG-E975 med Tapatalk
Weber Genesis E-330
Weber Q120
Weber Smokey Joe


Dabru
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 18
Kontakt:

Re: Pizzasetup med en Weber pizzasten og Weber Spirit E-310

Indlæg#7 » 15. maj 2014, 09:17

Har en ide som skal prøves. Ideen fik jeg efter at have studeret Pizza Pronto ovnen.
De bruger nemlig 2 stk pizza sten - med max 1 cm luft imellem de to sten.
Dette skulle gøre at man aldrig får den øverste sten for varm.
Nogen der har prøvet det i praksis?
Ellers skriver jeg gerne tilbage når det er afprøvet herfra.

Brugeravatar

Toppen
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 515

Re: Pizzasetup med en Weber pizzasten og Weber Spirit E-310

Indlæg#8 » 15. maj 2014, 09:51

Dabru skrev:Har en ide som skal prøves. Ideen fik jeg efter at have studeret Pizza Pronto ovnen.
De bruger nemlig 2 stk pizza sten - med max 1 cm luft imellem de to sten.
Dette skulle gøre at man aldrig får den øverste sten for varm.
Nogen der har prøvet det i praksis?
Ellers skriver jeg gerne tilbage når det er afprøvet herfra.


Mener at KennC og Cata benytter denne teknik med succes - har smagt Cata's pizza'er og de er smukt afbagte og med lidt, men godt, fyld på :savl2:
Weber OTG 57
Charbroil T36-G5
En kannibal er en gastronom af den gamle skole, som har bevaret den enkle smag og holder fast ved den naturlige diæt fra før svinekødstiden.

Brugeravatar

KennC
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 881

Re: Pizzasetup med en Weber pizzasten og Weber Spirit E-310

Indlæg#9 » 15. maj 2014, 10:54

Toppen skrev:
Dabru skrev:Har en ide som skal prøves. Ideen fik jeg efter at have studeret Pizza Pronto ovnen.
De bruger nemlig 2 stk pizza sten - med max 1 cm luft imellem de to sten.
Dette skulle gøre at man aldrig får den øverste sten for varm.
Nogen der har prøvet det i praksis?
Ellers skriver jeg gerne tilbage når det er afprøvet herfra.


Mener at KennC og Cata benytter denne teknik med succes - har smagt Cata's pizza'er og de er smukt afbagte og med lidt, men godt, fyld på :savl2:


Jeps ! Det er den teknik jeg bruger efter et tip jeg i sin tid fik fra Tibbil, som også bruger denne metode. Det er den metode, som har givet mig de bedste resultater. Dog skal det siges, at jeg kun laver pizza på kamado og temperaturen ligger her på 350 - 400 grader. Men du burde kunne få et ret godt resultat på Weber gas-grill også med lavere temperatur men til gengæld længere afbagningstid.
Mvh Kenn

Weber Summit E-670
Primo Oval XL
Big Green Egg Mini
Big Green Egg MiniMax
Big Green Egg Large
Big Green Egg XL

Brugeravatar

BS_Sweden
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1855

Re: Pizzasetup med en Weber pizzasten og Weber Spirit E-310

Indlæg#10 » 15. maj 2014, 11:05

Dabru skrev:Dette skulle gøre at man aldrig får den øverste sten for varm.
Nogen der har prøvet det i praksis?

Køb dig en Fredstone. Så er du ude over de problemer.
Brian

er der ikke for lidt remonce i?

Tilbage til "Gasgrill"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Google [Bot] og 12 gæster