Woodchunks på gasgrill - how to?

Stil spørgsmål relateret til gas-grillen

Emneforfatter
slorup
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 49

Woodchunks på gasgrill - how to?

Indlæg#1 » 11. maj 2014, 19:17

Hej alle,

Er den mon nogen GG'er der har fundet en god løsning til hvordan man kan anvende woodchunks på gasgrillen (i mit tilfælde en ODC Canberra) i stedet for "bare" chips. Målet er at få røg længere uden at skulle kigge.

Jeg bruger i dag en smokebox, men der er jo ikke plads til chunks.

På forhånd tak for hjælpen.

/Slorup

Brugeravatar

topgun
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2783

Re: Woodchunks på gasgrill - how to?

Indlæg#2 » 11. maj 2014, 20:57

Jeg har en summit med indbygget kammer og egen brænder til det.
Men på min lille Q har jeg flere gange bare vædet chunks/flis og lagt det i en foliebakke jeg har sat direkte nede på brænderen
Michael
Low and slow, are the way to go. Sousvide Rocks...
Weber 57cm OTG (2001)
Weber Q120 (2007)
Kamado Oval Junior (2010-2012)
Weber Summit S-470 (2012)

Brugeravatar

Husum
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 585
Kontakt:

Re: Woodchunks på gasgrill - how to?

Indlæg#3 » 11. maj 2014, 21:04

På min Q300 ligger jeg blot tørre chunks direkte på risten.
Det fungerer helt fint over længere tid.
- Husum -

OutdoorChef demonstratør

ProQ GFC-2150
OutdoorChef DualChef S425G
OutdoorChef City
OutdoorChef MiniChef
OutdoorChef Ascona
OutdoorChef Classic
Outdoorchef CompactChef

Brugeravatar

PB Helsinge
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 2489

Re: Woodchunks på gasgrill - how to?

Indlæg#4 » 12. maj 2014, 00:21

Prøv at kigge mit svar i denne tråd : viewtopic.php?f=53&t=27413&p=263694

Jeg bruger netop chunks/chips til røggiver, men uden afskærmning for ilt tilførsel går det ikke.
Per - Slagter og Pølsemager
Pølsemageri behøver ikke være svært - og så er det sjovt

Tilbage til "Gasgrill"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 18 gæster