Weber Smokerboks

Stil spørgsmål relateret til gas-grillen
Brugeravatar

Emneforfatter
Christian1986
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 500

Weber Smokerboks

Indlæg#1 » 29. dec 2013, 20:58

Hej

Jeg har købt en Weber Røgboks til min Q3000. Jeg har læst på en anden hjemmeside, at den ikke må placeres på brænderne, da dette kan ødelægge brænderne ligesom den del af brænderen, som den står på, reelt bliver slukket. Jeg har dog også set flere steder, at folk netop har den her.

Til grilning ved høj temperatur, tænker jeg, at den fint kan stå på risten - men skal der f.eks. laves Pulled Pork ved 110 C kommer der formentlig ikke så meget røg, hvis den ikke får direkte varme.

Hvad har I gjort jer af erfaringer - hvor bør den placeres?

Brugeravatar

Husum
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 585
Kontakt:

Re: Weber Smokerboks

Indlæg#2 » 30. dec 2013, 06:49

Jeg har kæmpet længe med den korrekte brug af boksen.
Endelig fandt jeg løsningen. Læg flis/chunks direkte på støbejernsristen. Og vupti, den dejligste røg. Nem at justere, da man bare tilføjer/fjerner træ efter behov.
- Husum -

OutdoorChef demonstratør

ProQ GFC-2150
OutdoorChef DualChef S425G
OutdoorChef City
OutdoorChef MiniChef
OutdoorChef Ascona
OutdoorChef Classic
Outdoorchef CompactChef

Brugeravatar

Emneforfatter
Christian1986
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 500

Re: Weber Smokerboks

Indlæg#3 » 30. dec 2013, 07:28

Husum skrev:Jeg har kæmpet længe med den korrekte brug af boksen.
Endelig fandt jeg løsningen. Læg flis/chunks direkte på støbejernsristen. Og vupti, den dejligste røg. Nem at justere, da man bare tilføjer/fjerner træ efter behov.


Tak for svar - det er da til at finde ud af. Det ødelægger ikke risten?

Brugeravatar

Husum
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 585
Kontakt:

Re: Weber Smokerboks

Indlæg#4 » 30. dec 2013, 10:59

Jeg har efterhånden futtet en del chunks af på den måde, og risten er på ingen måde mærket af det.
- Husum -

OutdoorChef demonstratør

ProQ GFC-2150
OutdoorChef DualChef S425G
OutdoorChef City
OutdoorChef MiniChef
OutdoorChef Ascona
OutdoorChef Classic
Outdoorchef CompactChef


Ttoeth
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 88

Re: Weber Smokerboks

Indlæg#5 » 30. dec 2013, 14:53

Husum skrev:Jeg har kæmpet længe med den korrekte brug af boksen.
Endelig fandt jeg løsningen. Læg flis/chunks direkte på støbejernsristen. Og vupti, den dejligste røg. Nem at justere, da man bare tilføjer/fjerner træ efter behov.



Dur det også ved f.eks pulled pork ?? Mener lav temp ??

Tilbage til "Gasgrill"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 5 gæster