Pulled Pork på Q300 - med kul....

Stil spørgsmål relateret til gas-grillen

Emneforfatter
Kortben
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 104

Pulled Pork på Q300 - med kul....

Indlæg#1 » 19. sep 2010, 11:22

Har lige siddet og læst om alle de Q300-ejere, der gerne vil lave Pulled Pork, men ikke kan holde temperaturen nede.

Jeg plejer bare at bruge kul i min Q300.

Så kan man holde 100-105 °C i 20-24 timer (afhængig af udetemp.) - uden brug af gas.
- Det virker hver gang.
Vedhæftede filer
07135502.JPG
Deaktiveret 23/1/2011 efter egen forespørgsel.


MarinadeKongen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 330

Re: Pulled Pork på Q300 - med kul....

Indlæg#2 » 21. sep 2010, 22:45

Det der, det er sgu skide smart!!!!
Performer m/gastænding
Rotisserie
Smokey Mountain 47 cm
Q120 (Rødhætte)
Smokey Joe
Summit E-670

Brugeravatar

anje
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 2692

Re: Pulled Pork på Q300 - med kul....

Indlæg#3 » 22. sep 2010, 02:50

Wooow - Det var kreativt, og særdeles smart .1%¤
Mvh Anders

Af mad på fad og vin i glas, er lidt for lidt, præcis tilpas. (af PH)

Masser af lækre opskrifter i GrillGalleriet..Klik her

Billede


Emneforfatter
Kortben
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 104

Re: Pulled Pork på Q300 - med kul....

Indlæg#4 » 22. sep 2010, 21:24

Den bakke i ser på billedet er min prototype. Jeg lavede herefter 10 endelige modeller med integreret rist. De gik som varmt brød. Det gik så hurtigt med at få dem solgt, at jeg helt glemte at få taget billeder af dem.

Så i må nøjes med et renderet billede.

Når jeg lige får tid, laver jeg en stak mere. Sig til hvis i er interesserede i en.
Vedhæftede filer
Samlet grillbakke 00.jpg
Deaktiveret 23/1/2011 efter egen forespørgsel.

Brugeravatar

HenrikB
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1521

Re: Pulled Pork på Q300 - med kul....

Indlæg#5 » 22. sep 2010, 21:37

Det der, er godt tænkt... er det helt din egen ide? I så fald, letter jeg lige på toupe'en :-D
Med venlig hilsen
Henrik


Emneforfatter
Kortben
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 104

Re: Pulled Pork på Q300 - med kul....

Indlæg#6 » 22. sep 2010, 21:45

Ja, jeg har ikke set den andre steder.
Deaktiveret 23/1/2011 efter egen forespørgsel.

Brugeravatar

Carn
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 443

Re: Pulled Pork på Q300 - med kul....

Indlæg#7 » 22. sep 2010, 21:55

Intet mindre end genialt det der. I'm impressed :)
/Jakob

-----

Weber OT 47 cm
Weber Q100 - Afgået ved døden under det Københavnske skybrud 2011 - RIP
BGE Large

Brugeravatar

marinus
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2163

Re: Pulled Pork på Q300 - med kul....

Indlæg#8 » 23. sep 2010, 01:57

selve ideen med hele opsætningen er smart, og kan vel også med fordel bruges i en kuglegrill

men hvorfor købe en gasgrill og så fyre med kul?
udtryk gør indtryk


Emneforfatter
Kortben
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 104

Re: Pulled Pork på Q300 - med kul....

Indlæg#9 » 23. sep 2010, 17:23

Fordi jeg til daglig ikke altid har tid til at vente på en kul-/briketgrill.

Idag gik der f.eks. under 20 min. fra jeg tændte grillen, til hakkebøfferne var færdige.....på min gasgrill.
- Derfor......

Kulopsætningen bruges kun til PP, da jeg ikke kan holde temperaturen langt nok nede med gasbrænderen.
Deaktiveret 23/1/2011 efter egen forespørgsel.


deha
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1316

Re: Pulled Pork på Q300 - med kul....

Indlæg#10 » 26. sep 2010, 20:49

Hvad tar du for sådan en bakke/rist/ holder :-)
Dennis

Old Buddy Bbq

Weber Spirit E-320 Premium med rotisserie og støbejerns riste

Wsm 37

Houston Pellet grill

Brugeravatar

Carn
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 443

Re: Pulled Pork på Q300 - med kul....

Indlæg#11 » 26. sep 2010, 22:45

marinus skrev:selve ideen med hele opsætningen er smart, og kan vel også med fordel bruges i en kuglegrill

men hvorfor købe en gasgrill og så fyre med kul?


Nogen gange er svaret bare "fordi man kan" ;)
/Jakob

-----

Weber OT 47 cm
Weber Q100 - Afgået ved døden under det Københavnske skybrud 2011 - RIP
BGE Large


Kim S
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 38

Re: Pulled Pork på Q300 - med kul....

Indlæg#12 » 21. okt 2010, 13:25

Jeg er også interesseret i en.

Den kan vel også bruges med bøgesmuld i "voldgraven" til at lave røg på en gasgrill.
/Kim

Primo Oval XL, Weber Spirit Original E-310, Chargriller AKORN Kamado, Bradley original smoker.


BrianAxel
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 3

Re: Pulled Pork på Q300 - med kul....

Indlæg#13 » 14. nov 2010, 12:53

Måske dumt spørgsmål, men hvordan tænder du kullene?


Emneforfatter
Kortben
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 104

Re: Pulled Pork på Q300 - med kul....

Indlæg#14 » 14. nov 2010, 20:37

Med en eller to optændingsblokke.
Deaktiveret 23/1/2011 efter egen forespørgsel.

Brugeravatar

Schreiber
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 25

Re: Pulled Pork på Q300 - med kul....

Indlæg#15 » 29. nov 2010, 14:16

Super genialt. Jeg er også klar på at modtage sådan en. Kan du så komme igang med din produktion .1%¤ .1%¤
Kim Schreiber

Ka' det skydes - ka' det grilles

Weber Q320
Weber master touch 57cm Bone

Drømmer om en Kamado :)


Emneforfatter
Kortben
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 104

Re: Pulled Pork på Q300 - med kul....

Indlæg#16 » 23. jan 2011, 14:08

Om en uge er jeg klar med 10 stk. af ovenstående

Og hvis hvis alt går vel, er jeg også klar med 10 stk. røgindsatse til røgning med røgesmuld i kamado og weber. Testen med prototypen holder røg i op til 17 timer, og hæver kun temperaturen få grader. Hvis der skal varmrøges, er der et rum, hvor temperaturen kan hæves vha. briketter, kul eller spritbrænder.

Jeg har lige bedt admin om at blive slettet som bruger af dette forum, så jeg skal lige have fundet et andet salgssted.
- Så må i se om i kan finde mig, hvis i fortsat er intereserede.

De første 4 af røgindsatsene er dog allerede reserverede.
Deaktiveret 23/1/2011 efter egen forespørgsel.


BrianAxel
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 3

Re: Pulled Pork på Q300 - med kul....

Indlæg#17 » 23. jan 2011, 16:04

Er der en som kan skaffe kontakt til hr. kortben?


aaroe
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 136

Re: Pulled Pork på Q300 - med kul....

Indlæg#18 » 23. jan 2011, 16:27

Jeg kunne da muligvis også være interesseret...
Synes umiddelbart det virker lidt sært... Hvorfor "reklammerer" man med en vare, hvorefter man beder admin om at slette ens profil, og til sidst lader det være op til potentielle købere at finde frem til en...?
Eller det er måske bare mig :-?

Brugeravatar

holmer
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2296
Kontakt:

Re: Pulled Pork på Q300 - med kul....

Indlæg#19 » 23. jan 2011, 16:46

BrianAxel skrev:Er der en som kan skaffe kontakt til hr. kortben?


Kortben har i sin profil valgt at skjule sin mailadresse, hvorfor jeg ikke vil oplyse den.

Hvis Kortben ønsker sin mail i denne tråd kan jeg fanges på palle.holm@tdcadsl.dk og skal fikse det.
.../holmer

Brugeravatar

Tibbil
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3577

Re: Pulled Pork på Q300 - med kul....

Indlæg#20 » 23. jan 2011, 16:58

i kan finde ham på http://www.grillklubben.dk

i kan jo prøve at sende ham en pm der

Brugeravatar

holmer
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2296
Kontakt:

Re: Pulled Pork på Q300 - med kul....

Indlæg#21 » 23. jan 2011, 18:09

Tibbil skrev:i kan finde ham på http://www.grillklubben.dk


Super. Jeg lukker tråden her, da trådstarter efter eget ønske ikke længere er aktiv.

Ønsker man at skrive om ideen/konceptet generelt, er man naturligvis velkommen til at oprette en ny tråd.
.../holmer

Tilbage til "Gasgrill"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 43 gæster