Vi har sådan en på kullgrill (57" weber)
Er faktisk godt tilfreds, når vi bruger den. Rengøring er en leg og den er god til at holde nogenlunde konstant temp i grillen grundet de 11kg jern i den

-
Den er også rigtig godt når man f.eks. laver pizza på den(med pizzasten/skamol plade) - har ikke andre fødevare godkendte metal/varme-genstande jeg kan bruge til at holde temperaturen oppe.. Så her kunne vi se en MARKANT forskel, kontra normal riste, på vores resultater.
Købte med plade også, dog har jeg ikke rigtigt brugt denne på den.
Kan også 100% genkende, at det medfølgende løfte værktøj fungere elendigt ab fabrik, især hvis risten er brugt lidt og ikke klinisk rengjort, så er tolerence (på vores i hvert fald) alt for lille til at være funktionel.
Den giver flotte (i min mening) grillmærker, på kød. noget bredere end den normale stålriste fra weber.
Ved ikke om grillarealet kan blive et problem for nogle kosmetisk som cyberguyen nævner, men da vi sjældent bruger mere end 2 af de 3 zoner på vores - har vi ikke oplevet det som et problem
