Pulled pork på wsm

Stil spørgsmål relateret til din kul-/briketgrill
Brugeravatar

Emneforfatter
Henning W Pedersen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 178

Pulled pork på wsm

Indlæg#1 » 29. okt 2017, 11:20

Jeg lavede lige lidt pulled pork i går. Her ses resultatet
IMG_20171028_223314.jpg
IMG_20171028_223409.jpg

IMG_20171028_223453.jpg
Hilsen Henning
Aabenraa

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3147

Re: Pulled pork på wsm

Indlæg#2 » 29. okt 2017, 11:29

Lækkert, hvor længe fik de? og ved hvilken temperatur?
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

Emneforfatter
Henning W Pedersen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 178

Re: Pulled pork på wsm

Indlæg#3 » 29. okt 2017, 12:11

Ca 10 timer temperatur 110 til 120 grader
Hilsen Henning
Aabenraa

Brugeravatar

RTCallesen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 422

Re: Pulled pork på wsm

Indlæg#4 » 29. okt 2017, 13:50

Ser lækkert ud!
Mvh Rasmus
Grill sæson er enten et begreb der ikke eksistere, eller noget der aldrig ender .1%¤
Big Green Egg XL, Kamado Joe Junior, Weber 57cm, Weber Q1000, Outdoorchef City 420 G, Dancook 1000


GrillKingMogenstrup
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 28

Re: Pulled pork på wsm

Indlæg#5 » 30. okt 2017, 16:12

Når jeg laver en stor portion så fryser små flade pakker med pulled port. Kødet pakker jeg ind i bagepapir og snørrer dem til med kødsnor som små fine julegaver. Når man så skal bruge kød til en sandwich så er det: pakken ud af fryseren og ind i mikroovnen. Det smager rasende godt...

Tilbage til "Kul-/briketgrills"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 5 gæster