Pizza

Stil spørgsmål relateret til din kul-/briketgrill
Brugeravatar

Emneforfatter
Henning W Pedersen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 171

Pizza

Indlæg#1 » 7. jul 2017, 20:54

I dag stod den på pizza. Næste for meget varme på den Ca 400 grader de termometer jeg har går til 300.
Et helt rør briketter og 3 stykker pejsen brande jeg købte i haralnyborg
_20170707_204313.JPG
Hilsen Henning
Aabenraa


steenj
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1576

Re: Pizza

Indlæg#2 » 7. jul 2017, 21:25

:savl2: Den kunne vel godt spises?
Mvh. Steen.

Tommerup røgeovn, Borniak, Primo kamado oval, Bge mini, plus det løse.

Brugeravatar

Emneforfatter
Henning W Pedersen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 171

Re: Pizza

Indlæg#3 » 7. jul 2017, 21:29

Ja da 4 5 min så den færdig
Hilsen Henning
Aabenraa


PedeGrill
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 25

Re: Pizza

Indlæg#4 » 7. jul 2017, 23:03

Lækkert.

Var det med den fra Davidsen, eller hvad lavede du dem på?

Brugeravatar

Emneforfatter
Henning W Pedersen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 171

Re: Pizza

Indlæg#5 » 8. jul 2017, 07:24

Ja
Hilsen Henning
Aabenraa


LaMancha
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 40
Kontakt:

Re: RE: Pizza

Indlæg#6 » 8. jul 2017, 16:08

Henning W Pedersen skrev:I dag stod den på pizza. Næste for meget varme på den Ca 400 grader de termometer jeg har går til 300.
Et helt rør briketter og 3 stykker pejsen brande jeg købte i haralnyborg
_20170707_204313.JPG

Kan ikke se hvorfor 400 grader skulle være for meget, tværtimod er det en rigtig fin temperatur til pizzabagning så skru endelig ikke med til næste gang.
Using Tapatalk

Brugeravatar

Emneforfatter
Henning W Pedersen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 171

Re: Pizza

Indlæg#7 » 8. jul 2017, 16:25

Jeg har heller ikke lavet så mange pizza i nu.
Det kan også være min opstilling af briketter.
Hvilket opstilling bruger i?
Hilsen Henning
Aabenraa

Brugeravatar

RTCallesen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 422

Re: Pizza

Indlæg#8 » 8. jul 2017, 17:33

Det blev godt nok en fin pizza! Hvis ikke bunden er for mørk, så ville jeg heller ikke ændre noget .1%¤

Hvis den blev for mørk, taler folk rigtigt godt om fredstone, som ikke skulle blive lige så varm. Ellers har jeg hørt man kan bruge to pizzasten, og så have 3 sølvpapirkugler imellem, så man skærmer for direkte varme på stenen.
Mvh Rasmus
Grill sæson er enten et begreb der ikke eksistere, eller noget der aldrig ender .1%¤
Big Green Egg XL, Kamado Joe Junior, Weber 57cm, Weber Q1000, Outdoorchef City 420 G, Dancook 1000

Brugeravatar

Emneforfatter
Henning W Pedersen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 171

Re: Pizza

Indlæg#9 » 8. jul 2017, 17:42

Jeg kørte direkte varme på stenen. Tror det var der for den blev mørke i bunden
Hilsen Henning
Aabenraa

Brugeravatar

RTCallesen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 422

Re: Pizza

Indlæg#10 » 8. jul 2017, 17:58

Henning W Pedersen skrev:Jeg kørte direkte varme på stenen. Tror det var der for den blev mørke i bunden


Det var det nok, men bestemt et godt første forsøg :savl2:
Mvh Rasmus
Grill sæson er enten et begreb der ikke eksistere, eller noget der aldrig ender .1%¤
Big Green Egg XL, Kamado Joe Junior, Weber 57cm, Weber Q1000, Outdoorchef City 420 G, Dancook 1000

Brugeravatar

Emneforfatter
Henning W Pedersen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 171

Re: Pizza

Indlæg#11 » 8. jul 2017, 18:23

Mange tak
Hilsen Henning
Aabenraa


PedeGrill
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 25

Re: Pizza

Indlæg#12 » 8. jul 2017, 20:23

Det der kul-net samlede jeg til en trekant istedet for en firkant, det gav plads til lidt flere kul.

Tilbage til "Kul-/briketgrills"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 6 gæster