Kamben

Stil spørgsmål relateret til din kul-/briketgrill
Brugeravatar

Emneforfatter
Henning W Pedersen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 174

Kamben

Indlæg#1 » 28. jun 2017, 12:21

Vi prøve at lave spareribs hvor lag tid skal de have på wsm. Håber i kan hjælpe mig.

Henning
Hilsen Henning
Aabenraa

Brugeravatar

KennC
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 882

Re: Kamben

Indlæg#2 » 28. jun 2017, 12:34

Det kan ikke siges præcist og afhænger af temperatur og kambenes beskaffenhed. Ved 100 - 110 grader skal du nok regne med 2-2-1 (2 timer røg, 2 timer pakket i stanniol med væske ved og 1 time udpakket, hvor du galzer af og til). Men du skal føle dig frem og tage dem ud af staniolen når de næsten er møre nok.
Mvh Kenn

Weber Summit E-670
Primo Oval XL
Big Green Egg Mini
Big Green Egg MiniMax
Big Green Egg Large
Big Green Egg XL

Brugeravatar

Emneforfatter
Henning W Pedersen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 174

Re: Kamben

Indlæg#3 » 28. jun 2017, 20:16

Mange tak så må jeg bare i gang
Hilsen Henning
Hilsen Henning
Aabenraa

Tilbage til "Kul-/briketgrills"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 2 gæster

cron