Spørgsmål til kurv til rotesserie

Stil spørgsmål relateret til din kul-/briketgrill

Emneforfatter
perevers
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 163

Spørgsmål til kurv til rotesserie

Indlæg#1 » 18. apr 2015, 21:55

Hej
Jeg har haft kig på kurven til rotesseriet i et stykke tid nu, men har lige et hurtigt spørgsmål.
Er det muligt også at lave andet på grillen samtidig med at kurven kører? F eks en steg? Eller fylder kurven for meget?
Per


Team-Holm
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 126

Re: Spørgsmål til kurv til rotesserie

Indlæg#2 » 18. apr 2015, 22:02

jeg kan ikke have ristene i min Genesis E330 mens kurven er på.
M.V.H Jesper Holm
Genesis E-330
Weber Preformer m. gastænding
Nexø Pizzaovn


Emneforfatter
perevers
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 163

Re: Spørgsmål til kurv til rotesserie

Indlæg#3 » 19. apr 2015, 08:13

Okay. Det er en performer jeg har, men mon ikke plads forholdende er nogenlunde ens?
Det er da lidt upraktisk at det ikke er muligt


Wetle
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 931

Re: Spørgsmål til kurv til rotesserie

Indlæg#4 » 20. apr 2015, 13:10

Jeg har lige målt den finmaskede weber kurv, den fylder 43 cm på spydet, så det er meget begrænset hvor meget plads du har tilovers. om der måske kan blive plads til noget under kurven ved jeg ikke, jeg bruger min kurv på en q300.
Kun den der aldrig laver noget, laver aldrig fejl.


BSP
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 240

Re: Spørgsmål til kurv til rotesserie

Indlæg#5 » 20. apr 2015, 13:25

På Homeshops hjemmeside er vist et billede hvor kurven er monteret i en 57'er. Her er der stadig plads til risten:
http://www.homeshop.dk/rotisserier/weber-orignial-finmasket-kurv-til-rotisseri-nyhed.html

Hvad laver I i kurven? Og er det mest for sjov eller bliver tingene ekstra gode af at blive drejet rundt?


Emneforfatter
perevers
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 163

Re: Spørgsmål til kurv til rotesserie

Indlæg#6 » 20. apr 2015, 15:43

BSP skrev:På Homeshops hjemmeside er vist et billede hvor kurven er monteret i en 57'er. Her er der stadig plads til risten:
http://www.homeshop.dk/rotisserier/weber-orignial-finmasket-kurv-til-rotisseri-nyhed.html

Hvad laver I i kurven? Og er det mest for sjov eller bliver tingene ekstra gode af at blive drejet rundt?

Ser ud som om der godt kan ligge lidt i den ene side hvis man laver en 50/50 optænding.

Har hørt at stegt flæsk skulle blive rigtig godt i den fint maskede kurv, men har endnu ikke prøvet det


Wetle
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 931

Re: Spørgsmål til kurv til rotesserie

Indlæg#7 » 20. apr 2015, 22:06

pomfrittes, hotwings og flæsketern er bare lidt af det jeg har lavet i min kurv.

Jeg har også lavet pølsemix i kurven med godt resultat.

Det eneste jeg har haft i kurven som ikke blev så godt, er popcorn.
Kun den der aldrig laver noget, laver aldrig fejl.

Tilbage til "Kul-/briketgrills"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 10 gæster