Staldtip til Porchetta

Stil spørgsmål relateret til din kul-/briketgrill

Emneforfatter
TubbyGold
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 1

Staldtip til Porchetta

Indlæg#1 » 25. mar 2015, 19:02

Hej alle herinde.

Dette er mit første (og forhåbentligt ikke sidste) indlæg på boardet.
Som så mange andre har jeg et praktisk spørgsmål til en kommende grill øvelse.

Jeg har lavet min portion af kamstege på min performer (Med blandede oplevelser når det kommer til sværen)
Jeg kører altid med begge spjæld åbne og anvender et fyldt rør med HEAT BEADS.

Om sommeren med tørre kul holder jeg fint 250 grader (målt under låget) den første times tid.
Derimod er vintergrillningen lidt mere tam. - Jeg kommer sjældent op over 210 grader den første time (Kullene er ikke knastørre) og stegen tager lidt længere tid (uden det nødvendigvis går ud over sværen)

Men nu til spørgsmålet. - Jeg skal lave en Porchetta på ca. 2,5 kg (Slag uden ekstra mørbrad) og den skal bare på risten (Indirekte) og vendes et par gange.

Jeg har maks. 3 timer at gøre godt med. - Kan jeg regne med de samme tider som jeg bruger til kamstegen? - Afhængig at Sommer/Vinter griller jeg en 2,5 kg svinekam knap 2 timer om sommeren og knap ca. 2,5 time om vinteren.

Tilbage til "Kul-/briketgrills"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 5 gæster