nybegynder wsm

Stil spørgsmål relateret til din kul-/briketgrill

Emneforfatter
salatkriger
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 6

nybegynder wsm

Indlæg#1 » 25. mar 2015, 15:12

Nu spørger jeg sikkert dumt men hvorfor der 2 riste i en wsm???

Brugeravatar

Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10551
Kontakt:

Re: nybegynder wsm

Indlæg#2 » 25. mar 2015, 15:13

...Så kan der være dobbelt så meget mad :-)
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen


Emneforfatter
salatkriger
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 6

Re: nybegynder wsm

Indlæg#3 » 25. mar 2015, 15:19

Okay men temperatur mæssigt er det lige meget eller egner den ene rist sig bedre end den anden???

Brugeravatar

scharstein
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1554
Kontakt:

Re: nybegynder wsm

Indlæg#4 » 25. mar 2015, 23:27

salatkriger skrev:Okay men temperatur mæssigt er det lige meget eller egner den ene rist sig bedre end den anden???


Varmen er fint fordelt, så placeringen af kødet er underordnet :-)
/Michael

- if possible - BBQ it!

*** Har kul fra Traekul.dk på lager - udlevering efter aftale ***


Emneforfatter
salatkriger
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 6

Re: nybegynder wsm

Indlæg#5 » 26. mar 2015, 10:44

Okay takker

Tilbage til "Kul-/briketgrills"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 9 gæster