5 kg skinke på wsm + PP

Stil spørgsmål relateret til din kul-/briketgrill

Emneforfatter
jgjensen
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 711

5 kg skinke på wsm + PP

Indlæg#1 » 9. mar 2015, 11:40

Hej,
Jeg har købt en 5 kg partyskinke uden ben og 2 x 2,2 kg nakke (til PP).
Skinken bliver afsværet og rubbet.

Kan jeg ikke kombinere de 2 ting på WSM?

Jeg tænker at planlægge de sædvanlige ca 12 timer til PP, men hvor længe vil i tro jeg skal planlægge til skinken for at nå en kernetemp på 68-70 gr som jeg går efter? Jeg tænker selv cirka 7-8 timer ved ca 110 gr, men hører gerne input og erfaringer fra Jer :-D
hilsen
Jesper

Brugeravatar

melvis
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 964

Re: 5 kg skinke på wsm + PP

Indlæg#2 » 16. mar 2015, 21:49

Hvordan gik det
Weber Summit S-670
Weber Smookey Mountain 57cm
LIDL Sousvide


Emneforfatter
jgjensen
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 711

Re: 5 kg skinke på wsm + PP

Indlæg#3 » 17. mar 2015, 13:42

Det er først til maj - jeg er bare i god tid ;-)

Jeg tænker at smide skinken på kamadoen istedet for - stadig low n slow, men så er jeg mere fleksibel i forhold til at kunne hive temp op på den hvis der bliver behov for det.....
hilsen
Jesper

Tilbage til "Kul-/briketgrills"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 2 gæster