Dancook 1400 på altan eller skal der gas til?

Stil spørgsmål relateret til din kul-/briketgrill

Emneforfatter
mbogh
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 62

Dancook 1400 på altan eller skal der gas til?

Indlæg#1 » 21. apr 2014, 19:58

Hej GG'ere,

Nu er vejret jo ved at være hæderligt og den bette har fundet sig en rutine, så nu er der ved at være overskud til at grille igen. Men vi er flyttet i lejlighed med stor altan lige midt i Aalborg.

Men jeg er lidt betænkelig ved at fyre op i min Dancook 1400 med kul da jeg ikke gider blive for gode venner med Aalborg Brandvæsen. Er det mest fornuftige at anskaffe sig en Q1200/2200 eller en Outdoorchef City og så kan Dancook'en jo få et nyt hjem indtil det tidspunkt den igen står på hus.

Brugeravatar

michael1980
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 731
Kontakt:

Re: Dancook 1400 på altan eller skal der gas til?

Indlæg#2 » 21. apr 2014, 20:35

du SKAL høre dit boligselskab ad med hvad de kræver.

Personligt kan jeg fortælle jeg har arbejdet i en grillafd og altid ment at man næsten altid kan købe større end man har/ ønsker- Meeennn jeg har selv en q100 jeg købte brugt og en kulgrill ø58cm. vi er til daglig 2 og der kører gasgrillen Q100 og selv hvis vi er flere til burgere ( har fodret op til 4 voksne og 2 børn, os selv incl) der lavede jeg første portion og holdte varme i ovnen der havde været brugt til bagning af boller, og derefter 2. portion, som var de første vi fik serveret. vi har også været både 4 og 6 personer om en oksemørbrad og en fyldt nakkefilet, der blev tilberedt på grillen.


Derfor opsummeret. Hør dit boligselskab om hvad du må have og dernæst vurder str. hvad og hvor tit du laver mad på den og om der er plads på altanen til den


god fornøjelse med det
Napoleon rodeo pro 22 kulgrill ø 58cm
Charproil professionel 4400 gasgrill 4 brænders
Weber Q1200
dancook kulgrill
weber kulgrill ø 58cm


Emneforfatter
mbogh
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 62

Re: Dancook 1400 på altan eller skal der gas til?

Indlæg#3 » 21. apr 2014, 20:56

du SKAL høre dit boligselskab ad med hvad de kræver.

De tillader alle former for grill

Det kan godt være det er en Q1200 eller Outdoorchef City man skal ud i når nu hverdagen er lidt travl.


Wetle
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 934

Re: Dancook 1400 på altan eller skal der gas til?

Indlæg#4 » 21. apr 2014, 23:22

Jeg ville ikke være så nervøs ved at bruge dancooken, du holder jo gløder mv. Inden i grillen.

Dog vil jeg sige at min egen dancook ikke har været tændt siden jeg kom til at købe en brugt q300. I hverdagen er det bare så meget nemmere lige at tænde for gassen.
Kun den der aldrig laver noget, laver aldrig fejl.

Brugeravatar

Husum
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 585
Kontakt:

Re: Dancook 1400 på altan eller skal der gas til?

Indlæg#5 » 22. apr 2014, 06:45

Køb af en Outdoorchef City Gas vil du ikke fortryde.
Den kan pakkes væk, og er yderst alsidig at grille/bage på.
- Husum -

OutdoorChef demonstratør

ProQ GFC-2150
OutdoorChef DualChef S425G
OutdoorChef City
OutdoorChef MiniChef
OutdoorChef Ascona
OutdoorChef Classic
Outdoorchef CompactChef


Emneforfatter
mbogh
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 62

Re: Dancook 1400 på altan eller skal der gas til?

Indlæg#6 » 22. apr 2014, 07:45

Husum skrev:Køb af en Outdoorchef City Gas vil du ikke fortryde.
Den kan pakkes væk, og er yderst alsidig at grille/bage på.


Hvilket tilbehør kan anbefales til den udover et overtræk?

Brugeravatar

Dark Horse
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1184
Kontakt:

Re: Dancook 1400 på altan eller skal der gas til?

Indlæg#7 » 22. apr 2014, 15:12

mbogh skrev:
Husum skrev:Køb af en Outdoorchef City Gas vil du ikke fortryde.
Den kan pakkes væk, og er yderst alsidig at grille/bage på.


Hvilket tilbehør kan anbefales til den udover et overtræk?

Det allervigtigste er Outdoorchefs grillhandsker. Du kan ikke forvente at andre handsker kan tåle de temperaturer som CityGas'en kan frembringe. De er oven i købet lidt billigere end mange konkurrenters.

Ud over en wok, som er helt universel, er Outdoorchefs pizzaplade den eneste jeg ikke har kunnet smadre. Men den er selvfølgelig kun aktuel hvis du vil lave pizzaer eller bage på den.
Personligt bruger jeg ofte støbejernspladen, både til at stege og bage på

MVH
Jan - der har grillet hele påsken. På mindst en grill ad gangen ;)
Hellere en grille i mit hoved end mit hoved i grillen ;-)

Brugeravatar

Husum
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 585
Kontakt:

Re: Dancook 1400 på altan eller skal der gas til?

Indlæg#8 » 22. apr 2014, 19:26

Enig med Dark Horse. Handskerne er et must.
Gourmet-sættet er jeg godt nok også svært glad for. Både til at bage på, og til biksemad, æggekage osv osv.
For en sikkerheds skyld, så køb én af hver del. Aldrig gå ned på udstyr :lol:
- Husum -

OutdoorChef demonstratør

ProQ GFC-2150
OutdoorChef DualChef S425G
OutdoorChef City
OutdoorChef MiniChef
OutdoorChef Ascona
OutdoorChef Classic
Outdoorchef CompactChef

Tilbage til "Kul-/briketgrills"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 10 gæster