Pizzaspade kontra voksdug?

Stil spørgsmål relateret til din kul-/briketgrill

Emneforfatter
jaqup
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 217

Pizzaspade kontra voksdug?

Indlæg#1 » 28. jun 2013, 08:54

Hej.

Vil gerne beskytte mit køkkenbord i forbindelse med, at kunne skovle pizza op uden frygt for at beskadige min bordplade.

Er der nogen der har erfaring med at bruge en voksdug som underlag i forbindelse med fremstilling af pizza, og om det er muligt, at skovle en pizza problemfrit op når den ligger på en voksdug???


Moerkbak
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 288

Re: Pizzaspade kontra voksdug?

Indlæg#2 » 28. jun 2013, 08:59

Til det du beskriver ville jeg da istedet bruge et bageunderlag i silikone
Weber Performer (med gas-starter)
OutdoorChef City


belleboskop
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1811

Re: Pizzaspade kontra voksdug?

Indlæg#3 » 28. jun 2013, 09:03

jaqup skrev:Hej.

Vil gerne beskytte mit køkkenbord i forbindelse med, at kunne skovle pizza op uden frygt for at beskadige min bordplade.

Er der nogen der har erfaring med at bruge en voksdug som underlag i forbindelse med fremstilling af pizza, og om det er muligt, at skovle en pizza problemfrit op når den ligger på en voksdug???



Det kan sagtens lade sig gøre og bruge voksdug som underlag. Er brugt her i huset til alle pizzakurser.
Jeg har nu

Primo og Black Ranch kul fra TBSgrillshop.dk på Lager klik her for at komme i shoppen


jgjensen
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 711

Re: Pizzaspade kontra voksdug?

Indlæg#4 » 28. jun 2013, 09:57

Jeg vil næsten mene at en voksdug vil fungere bedre end silikone-bageunderlag, da der er mindre friktion i voksdugen...
hilsen
Jesper


Missah
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 53

Re: Pizzaspade kontra voksdug?

Indlæg#5 » 28. jun 2013, 10:21

IKEA har et stort træ skærebræt til ingen penge. Der er en kant på der støder mod kanten af bordpladen, så det ikke rutsjer frem.
Det må være genialt til formålet.

Brugeravatar

BS_Sweden
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1855

Re: Pizzaspade kontra voksdug?

Indlæg#6 » 28. jun 2013, 11:05

Et lille tip til voksdugen som også bruges her i huset. Få fat i en rulle og opbevare den på. Jeg har haft foldet min sammen som en alm dug og de kanter det laver bliver man sindssyg af at lave pizza hen over!
Brian

er der ikke for lidt remonce i?


Moerkbak
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 288

Re: Pizzaspade kontra voksdug?

Indlæg#7 » 28. jun 2013, 11:17

Missah skrev:IKEA har et stort træ skærebræt til ingen penge. Der er en kant på der støder mod kanten af bordpladen, så det ikke rutsjer frem.
Det må være genialt til formålet.


ja dem har jeg 2 af (koster 75,- så vidt jeg husker) og der kan være en ganske stor pizza på sådan et.

Eneste ulempe med dem er at de er ret besværlige at gøre rene :P
Weber Performer (med gas-starter)
OutdoorChef City


tvj504
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 153

Re: Pizzaspade kontra voksdug?

Indlæg#8 » 7. jan 2015, 15:34

Moerkbak skrev:
Missah skrev:IKEA har et stort træ skærebræt til ingen penge. Der er en kant på der støder mod kanten af bordpladen, så det ikke rutsjer frem.
Det må være genialt til formålet.


ja dem har jeg 2 af (koster 75,- så vidt jeg husker) og der kan være en ganske stor pizza på sådan et.

Eneste ulempe med dem er at de er ret besværlige at gøre rene :P


er det dette skærebræt du så vender på hovedet ?

http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/30087148/
Mvh.

Thomas

_______________________

Weber One Touch 57
Weber One Touch Premium 57
Weber Q300 +Rotisserie
Sous Vide Supreme
Pizzaria Pronto
Shef Slowcooker


Swanson
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 124

Re: Pizzaspade kontra voksdug?

Indlæg#9 » 7. jan 2015, 16:14

Det er også det IKEA bræt jeg bruger. Virker rigtig godt.


Moerkbak
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 288

Re: Pizzaspade kontra voksdug?

Indlæg#10 » 7. jan 2015, 22:09

tvj504 skrev:
Moerkbak skrev:
Missah skrev:IKEA har et stort træ skærebræt til ingen penge. Der er en kant på der støder mod kanten af bordpladen, så det ikke rutsjer frem.
Det må være genialt til formålet.


ja dem har jeg 2 af (koster 75,- så vidt jeg husker) og der kan være en ganske stor pizza på sådan et.

Eneste ulempe med dem er at de er ret besværlige at gøre rene :P


er det dette skærebræt du så vender på hovedet ?

http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/30087148/


yep
Weber Performer (med gas-starter)
OutdoorChef City

Brugeravatar

ChristianT
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 262

Re: Pizzaspade kontra voksdug?

Indlæg#11 » 8. jan 2015, 14:58

Jeg bruger en tynd krydsfinerplade, hvor jeg har aftegnet størrelserne af mine pizza-sten på. For at minimere rengøringen og lette pizza-overførslen lægger jeg bagepapir ovenpå.
Christian T
Det er nemt at lave god mad: Man køber noget dyrt, og gør så lidt som muligt ved det.

Tilbage til "Kul-/briketgrills"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 8 gæster