Har kigget lidt rundt, men ikke fundet hvad jeg søgte.
Har nu forsøgt mig med PP to gange. Jeg har haft mine udfordringer begge gange.
Første gang lagde jeg 3 rækker briketter, i en hestesko og tænde dem med 10 glødende briketter. Det kørte fint, med fin temperatur de første 6 timer. Der efter døde grillen, gløderne holdt op med og vandre, og jeg sloges for at få liv i grillen igen. Stegen nåede efter 11 timer 85 grader. Dette var lavet med webers briketter.
Anden gang førsøgte jeg mig med Australske Heat Beads. De ville overhovedet ikke vandre. Kun de briketter, som jeg havde tændt uden for grillen brændte. Det endte med at jeg lagde friske briketter ned oven på dem jeg havde fået ild i. Efter 10 timer nåede min steg 82 grader....
Er der nogen der kan gennemskue hvad jeg har gjort forkert. Min grill er weber 57 cm Preformer m/selvstarter.
Nogen briketter som i har bedre erfaringer med, til PP, end andre.
Grillens temperatur lå i begge tilfælde og svingede mellem 90 - 125 grader.
Sådan anlagde jeg mine briketter. http://www.grillstarter.dk/tips/grillmetoder/
Venligst
/Thomas