Side 1 af 1

Roastbeef opskrifter

: 14. aug 2011, 14:15
af fckdennisfck
hvordan laver men en god Roastbeef på weber
skal lave en i aften så hjælp [smilie=bluecolorz5_pdt_16.gif]

Re: Roastbeef opskrifter

: 14. aug 2011, 14:40
af ggf

Re: Roastbeef opskrifter

: 14. aug 2011, 15:23
af anje
Hej fckdennisfck
Jeg plejer at starte med at brune kødet af først, dernæst sættes grillen på 120 til 140 grader C. kødet steges indirekte til en kernetemperatur omkring 56 til 59 grader alt efter hvor rød du ønsker det.
Dernæst sættes kødet til hvile minimum indtil temperaturen begynder at falde igen. (Du skal nok regne med at kødet stiger 3 - 4 grader i kernetemperaturen i hviletiden)
Roastbeefen vil nu have en tynd ring af "gennemstegt" kød i kanten og meget stor og flot kerne :-D :-D :-D