Roastbeef opskrifter

Stil spørgsmål relateret til din kul-/briketgrill

Emneforfatter
fckdennisfck
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 10

Roastbeef opskrifter

Indlæg#1 » 14. aug 2011, 14:15

hvordan laver men en god Roastbeef på weber
skal lave en i aften så hjælp [smilie=bluecolorz5_pdt_16.gif]

Brugeravatar

ggf
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1617
Kontakt:

Re: Roastbeef opskrifter

Indlæg#2 » 14. aug 2011, 14:40

Med Venlig Hilsen

Jacob

Billede Billede

Vinder af udfordring nr 4. Bedste lam 2008

Brugeravatar

anje
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 2691

Re: Roastbeef opskrifter

Indlæg#3 » 14. aug 2011, 15:23

Hej fckdennisfck
Jeg plejer at starte med at brune kødet af først, dernæst sættes grillen på 120 til 140 grader C. kødet steges indirekte til en kernetemperatur omkring 56 til 59 grader alt efter hvor rød du ønsker det.
Dernæst sættes kødet til hvile minimum indtil temperaturen begynder at falde igen. (Du skal nok regne med at kødet stiger 3 - 4 grader i kernetemperaturen i hviletiden)
Roastbeefen vil nu have en tynd ring af "gennemstegt" kød i kanten og meget stor og flot kerne :-D :-D :-D
Mvh Anders

Af mad på fad og vin i glas, er lidt for lidt, præcis tilpas. (af PH)

Masser af lækre opskrifter i GrillGalleriet..Klik her

Billede

Tilbage til "Kul-/briketgrills"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 8 gæster