Min første PP

Stil spørgsmål relateret til din kul-/briketgrill

Emneforfatter
vittel
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 31

Min første PP

Indlæg#1 » 7. maj 2017, 20:49

Så kom tiden hvor jeg skulle prøve min første pull pork.
Efter at have læst alle de gode indslag her på side, stod det klart at temperatur er nøglen til en vellykket pp. Så jeg måtte først ud og investere i et nyt termometer, valget blev en Maverick 733.
Jeg var lidt nervøs om min gamle Weber 57 kunne løse opgave, men med adskillige 3-2-1 ribs på samvittigheden, ved jeg hvordan den gamle tøs opføre sig.

Jeg vil lade billederne tale sit eget sprog.
Lige en sidste bemærkning, det var meget nemmere end jeg havde frygtet, og jo det er den bedste PP jeg smagt.

Billederne kommer bagfra, så start fra bunden :oops:

maj 07, 2017 - 018.jpg
Pt min foretrukne bbq sauce
maj 07, 2017 - 018.jpg (533.53 KiB) Vist 1383 gange
Vedhæftede filer
Skærmbillede 2017-05-07 kl. 19.49.26.png
Lige et overblik over temp udviklingen
Skærmbillede 2017-05-07 kl. 19.49.26.png (33.77 KiB) Vist 1383 gange
maj 07, 2017 - 017.jpg
Mums
maj 07, 2017 - 017.jpg (525.9 KiB) Vist 1383 gange
maj 07, 2017 - 016.jpg
maj 07, 2017 - 016.jpg (622.33 KiB) Vist 1383 gange
maj 07, 2017 - 015.jpg
maj 07, 2017 - 015.jpg (699.44 KiB) Vist 1383 gange
maj 07, 2017 - 014.jpg
Den er meget saftig
maj 07, 2017 - 014.jpg (642.69 KiB) Vist 1383 gange
maj 07, 2017 - 013.jpg
Til afkøling
maj 07, 2017 - 013.jpg (668.76 KiB) Vist 1383 gange
maj 07, 2017 - 012.jpg
Jeg er forbavset hvor lidt HB der er brugt
maj 07, 2017 - 012.jpg (640.58 KiB) Vist 1383 gange
maj 07, 2017 - 011.jpg
KL 15:15, stadig på rette vej
maj 07, 2017 - 011.jpg (477.95 KiB) Vist 1383 gange
maj 07, 2017 - 009.jpg
KL 12:15, lige et stemningsbillede
maj 07, 2017 - 009.jpg (495.4 KiB) Vist 1383 gange
maj 07, 2017 - 007.jpg
KL 7:00 og nu er vi officielt i gang
maj 07, 2017 - 007.jpg (629 KiB) Vist 1383 gange
maj 07, 2017 - 006.jpg
min opstilling, keep it simple
maj 07, 2017 - 006.jpg (639.59 KiB) Vist 1383 gange
maj 07, 2017 - 005.jpg
Klar til at komme på grillen
maj 07, 2017 - 005.jpg (515.19 KiB) Vist 1383 gange
maj 07, 2017 - 004.jpg
Jeg brugte disse chunks, virkelig god smag
maj 07, 2017 - 004.jpg (549.96 KiB) Vist 1383 gange
maj 07, 2017 - 002.jpg
Købet fik rub og overnattede i køleskabet
maj 07, 2017 - 002.jpg (556.29 KiB) Vist 1383 gange
maj 07, 2017 - 001.jpg
Så er vi i gang
maj 07, 2017 - 001.jpg (573.29 KiB) Vist 1383 gange


Renos
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 19

Re: Min første PP

Indlæg#2 » 7. maj 2017, 21:18

Super billeder og mad:o)

Brugeravatar

Christian1986
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 343

Re: Min første PP

Indlæg#3 » 7. maj 2017, 21:42

Gode billeder - det ser super lækkert ud! :-)
Senest rettet af Christian1986 7. maj 2017, 21:57, rettet i alt 1 gang.

Brugeravatar

Xang72
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1287

Re: Min første PP

Indlæg#4 » 7. maj 2017, 21:44

Kæmpefejl ... du har kun puttet én i grillen ;)

Om du laver en eller 3 kræver næsten det samme arbejde.

Sidst jeg lavede havde jeg 11½ kg i grillen, ialt 6 stk, 3 store og 3 "halve"
Det er perfekt til at fryse ned, optøes, og varmes forsigtig i zapper ovnen. evt med en skvat æble cider eddike.
I love to eat, I love to cook, I love to eat what i cook
03 - OTG57
28/5-08 Performer - Solgt
23/4-09 Q320 LE - Solgt
23/8-09 Primo Oval Xl
25/6-13 Summit S450
05/9-13 100 Cm Artiforno lerovn

Brugeravatar

Xang72
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1287

Re: Min første PP

Indlæg#5 » 7. maj 2017, 21:45

og så behøver man ikke marniere natten over, man kan ikke smage forskel.
I love to eat, I love to cook, I love to eat what i cook
03 - OTG57
28/5-08 Performer - Solgt
23/4-09 Q320 LE - Solgt
23/8-09 Primo Oval Xl
25/6-13 Summit S450
05/9-13 100 Cm Artiforno lerovn


Kasper_M_A
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 58

Re: Min første PP

Indlæg#6 » 8. maj 2017, 19:58

Hvodan har du lavet temperatur skalaen?


Emneforfatter
vittel
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 31

Re: Min første PP

Indlæg#7 » 9. maj 2017, 06:11

Kasper_M_A skrev:Hvodan har du lavet temperatur skalaen?


Den er lavet i Numbers (appels udgave af exel).
Jeg aflæste termometeret hver hel og halv og satte den i regnearket.


Emneforfatter
vittel
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 31

Re: Min første PP

Indlæg#8 » 9. maj 2017, 06:17

Xang72 skrev:Kæmpefejl ... du har kun puttet én i grillen ;)

Om du laver en eller 3 kræver næsten det samme arbejde.

Sidst jeg lavede havde jeg 11½ kg i grillen, ialt 6 stk, 3 store og 3 "halve"
Det er perfekt til at fryse ned, optøes, og varmes forsigtig i zapper ovnen. evt med en skvat æble cider eddike.


Det har du helt ret i, og sådan bliver det også fremover.


Emneforfatter
vittel
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 31

Re: Min første PP

Indlæg#9 » 9. maj 2017, 06:17

Christian1986 skrev:Gode billeder - det ser super lækkert ud! :-)


Tak

Tilbage til "Kul-/briketgrills"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Nicklossi og 12 gæster