WSM eller JBI smoker

Stil spørgsmål relateret til din kul-/briketgrill

Emneforfatter
chris1987
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 3

WSM eller JBI smoker

Indlæg#1 » 26. feb 2017, 17:09

Da jeg skal lave nakkefiletter til 25-30 personer står jeg og overvejer at anskaffe mig lidt nyt grej, lige pt har jeg en 57cm performer med stort bord og en OTG57èr også

Valget står mellem:
WSM 57 cm
WSM 47cm
JBI Smoker forhøjer til 57 cm

hvor mange filetter kan man ligge på de forskellige og hvor mange filetter skal man regne til 25-30 personer, nakkefiletterne skal serveres som kød og ikke i burger

[smilie=pdt_aliboronz_37.gif]


Cyberguyen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 480

Re: WSM eller JBI smoker

Indlæg#2 » 26. feb 2017, 19:14

Jeg vil sige 5-7 personer i en 2,2 kg. nakkefillet, jeg går ud fra at du vil lave pulled pork.

Det anbefales at købe dem over 2 kg, da de er lettere at få perfekte i den vægtklasse.

Ud fra billederne hos Weber, så burde en WSM 57cm kunne klare det hele uden problemer.

En WSM på 47 cm kunne nok godt klare 6 nakkefilleter og lidt mere.

Men skal man gå ned på gear? ;-)


Emneforfatter
chris1987
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 3

Re: WSM eller JBI smoker

Indlæg#3 » 28. feb 2017, 16:55

spørgsmålet er bare om JBI smokeren også ville kunne klare det, for den er jo lidt billiger

og bruger en WSM 57èr "SÅ" meget mere kuld end en 47èr da det er nogle der påstår det, for jeg vil jo gerne ha at det sagtens kan være i den men måske også overkill til de par enkelte gange?

Tilbage til "Kul-/briketgrills"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 5 gæster