Samvirke Grillvideo: "Sådan interval-griller du en kotelet"

Brugernes egne grillrelaterede videoklip
Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10538
Kontakt:

Samvirke Grillvideo: "Sådan interval-griller du en kotelet"

Indlæg#1 » 25. maj 2015, 19:44

http://tv.samvirke.dk/video/11570897/mo ... griller-du

Sammen med SamvirkeTV, har jeg lavet et par små grillvideoer.

Hvad synes i om dem? Skal der laves flere?

17217990200_5d6c0ab6eb_o.jpg

17405186661_7e92132ed6_o.jpg

17405189201_8ca5865d0a_o.jpg
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen


belnacho
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 319

Re: Samvirke Grillvideo: "Sådan interval-griller du en kotel

Indlæg#2 » 25. maj 2015, 21:47

Sidst jeg så dig gøre det, endte det med at jeg købte en primo af Stig. [smilie=bluecolorz5_pdt_08.gif]

Råder også kunderne i slagteren til interval stegningen af svinekød.

Brugeravatar

FamJakobsen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 227

Re: Samvirke Grillvideo: "Sådan interval-griller du en kotel

Indlæg#3 » 26. maj 2015, 07:51

Det ser rigtig lækkert ud :savl2:, men jeg har lige et par spørgsmål

I videoen både denne og den hvor du griller bøffer, griller du så uden at have låget lukket?

Er det derfor du ikke har fyldt grillen så meget op med kul for at undgå den bliver alt for varm?

Hvis du griller uden låg hvordan står lågen i bunden så?
/Brian

"Red en Roe, æd en Ko!"

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10538
Kontakt:

Re: Samvirke Grillvideo: "Sådan interval-griller du en kotel

Indlæg#4 » 26. maj 2015, 08:24

Låget er altid lukket under grillning!!!

Det er kun når der står en nysgerrig kameramand, at låget er åbent [smilie=bluecolorz5_pdt_16.gif] [smilie=bluecolorz5_pdt_16.gif] [smilie=bluecolorz5_pdt_16.gif]
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

FamJakobsen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 227

Re: Samvirke Grillvideo: "Sådan interval-griller du en kotel

Indlæg#5 » 26. maj 2015, 08:42

Ok [smilie=bluecolorz5_pdt_16.gif]
/Brian

"Red en Roe, æd en Ko!"

Brugeravatar

KennC
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 878

Re: Samvirke Grillvideo: "Sådan interval-griller du en kotel

Indlæg#6 » 26. maj 2015, 10:24

Intervalgrillet skaft-kotelet. Det er gudespise :savl2:
Mvh Kenn

Weber Summit E-670
Primo Oval XL
Big Green Egg Mini
Big Green Egg MiniMax
Big Green Egg Large
Big Green Egg XL

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10538
Kontakt:

Re: Samvirke Grillvideo: "Sådan interval-griller du en kotel

Indlæg#7 » 26. maj 2015, 10:25

I love it.

Specielt når man lige snitter benet fri, så der er en håndtag.

#vierallehulemænd
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

PF85
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 431
Kontakt:

Re: Samvirke Grillvideo: "Sådan interval-griller du en kotel

Indlæg#8 » 26. maj 2015, 14:04

Bliv endelig ved! Der er så meget brug for kvalitets videoer som disse. Godt arbejde!

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2646

Re: Samvirke Grillvideo: "Sådan interval-griller du en kotel

Indlæg#9 » 28. maj 2015, 16:51

Jeg kan godt lide jeres videoer. Denne synes jeg er bedre og mere informativ end bøfvideoen.
Man kan altid diskutere hvor mange detaljer der skal med, men fordelen ved disse er at de er korte og enkle. Dermed har man måske ikke fået hele billedet med en enkelt video, men ser man nogle stykker (og det vil man gerne netop når de er korte og præcise) så får man en del gode tips.
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

The Smoker
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 417

Re: Samvirke Grillvideo: "Sådan interval-griller du en kotel

Indlæg#10 » 28. maj 2015, 17:27

Når der steges direkte på kamado som i videoen og vi snakker 3 min pr stegning - er grilltemperaturen så omkring 200 grader?
The Smoker
"Among my most powerful childhood memories is the seductive scent of sweetly-sauced ribs sizzling and crisping on Dad's grill."
citat Meathead's website: Amazing Ribs

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10538
Kontakt:

Re: Samvirke Grillvideo: "Sådan interval-griller du en kotel

Indlæg#11 » 28. maj 2015, 18:49

Ja - 200-225 grader.
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

MiNo
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 413

Re: Samvirke Grillvideo: "Sådan interval-griller du en kotel

Indlæg#12 » 28. maj 2015, 20:48

Jeg fik et nyt tip ud af dette. Eller en ny måde at interval grille på.

Jeg har altid givet f.eks. 2 minutter pr side, og så hvile. Kan se at guru'en "hviler mellem hver side."

Er det et tilfælde, eller noget det er afprøvet som bedste resultat?

God video i øvrigt.

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10538
Kontakt:

Re: Samvirke Grillvideo: "Sådan interval-griller du en kotel

Indlæg#13 » 29. maj 2015, 06:52

Hej mino

Det er sådan jeg har testet at man får det bedste resultat.

Det sikre mere saftighed.
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

Treblach
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1171

Re: Samvirke Grillvideo: "Sådan interval-griller du en kotel

Indlæg#14 » 29. maj 2015, 08:26

Noget jeg ikke helt kan se eller gennemskue er, når koteletterne et grillet på den første side, skal den så hvile på den rå eller stegte side?
/Albert
/Trebla ch [smilie=pdt_aliboronz_37.gif]

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10538
Kontakt:

Re: Samvirke Grillvideo: "Sådan interval-griller du en kotel

Indlæg#15 » 29. maj 2015, 08:44

Den skal hvile på den stegte side.
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen


clancy
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 101

Re: Samvirke Grillvideo: "Sådan interval-griller du en kotel

Indlæg#16 » 29. maj 2015, 10:53

flere videoer - ja tak .1%¤ Måske et videotek kunne blive en del af det nye site.
Mvh clancy

Brugeravatar

Treblach
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1171

Re: Samvirke Grillvideo: "Sådan interval-griller du en kotel

Indlæg#17 » 29. maj 2015, 11:25

Guruen skrev:Den skal hvile på den stegte side.


Tak. :-D
/Albert
/Trebla ch [smilie=pdt_aliboronz_37.gif]

Tilbage til "Videoarkivet"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 4 gæster