
denne opskrift er det tætteste på chu-chum jeg er kommet og den smager bare super lækkert og ALLE pengene værd (ca 200.kr)
har lavet Gunnis Shawarma Chili og den er også lækker, men denne her er en del mere Sauce agtig i min optik!
her kommer den så:
13-15 st habanero
200 g ingefær
200 g brun farin
7 dåser puré af 140g
300 g soltørrede tomater (Tørre)
2 mango (hele)
1dl æble eddike
Ca 1/2 l vand
Et helt hvidløg
Salt og peber
1 spk garam massla
3 dl olie - efter konsistens
samt Atamon til konservering!
1) - Blancher chillierne
2) - skræl mango og hak i grove tern
3) - pil ingefær og hak i grove tern
4) - pil hvidløg
5) - forbered øvrige ingredienser
6) - Blend hele Skidtet til en ensartet masse-
7)- Giv det et opkog for at dræbe bakterier (75 Grader)
- Hæld på Skoldede glas rystet med atamon
inden opkoget smager jeg evt til med lidt ekstra brun farin.
jeg har lavet den mange gange og den kan godt tage en del olie mere end opskriften efter min smag, så den får Chu-Chum konsistensen, Smagen er ihvertfald MEGET tæt på ..
velbekomme -