Hjælp til menu

Har du lavet en opskrift, som er helt i særklasse? En opskrift hvor du og familien bare siger "WOW". Så post den her til glæde for dine grillvenner.

Emneforfatter
Bril
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 31

Hjælp til menu

Indlæg#1 » 27. jun 2014, 21:37

Hej med jer...!

Vi skal om et par uge have besøg af nogle gode venner.
Vi plejer at give den en tand ekstra på både vin og mad...

Er der nogle af jer der har ideer til en lækker forret og dessert...?

Hovedret er jeg rimelig sikker på bliver Heston Blumentals 24 timers bøf.

Byd endelig ind...;-))
BRIL

Char Broil T47
Weber 47


swotie
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 207

Re: Hjælp til menu

Indlæg#2 » 27. jun 2014, 22:02

Denne forret laver jeg jævnligt til gæster ... den er oz nem at lave på grill, hvis man har en stegepande til den .... den hitter hver gang.
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/v ... rhaler%20i

Som vin til denne forret vil jeg foreslå denne.
https://www.vivino.com/wineries/francoi ... onnay-2012 .... den kan fås i Netto til 65 kr.

Jeg serverer den med hvidløgsflutes til .... du kan eventuel selv bage dem.
viewtopic.php?f=43&p=305661

Som dessert vil jeg da prøve at foreslå min egen udviklet havregrødsdessert.
viewtopic.php?f=43&p=303938
2 stk. weber 57 cm
rotisseri + Rib-O-Lator
smokey joe
EXcel pro Q 20
Offset smoker


Emneforfatter
Bril
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 31

Re: Hjælp til menu

Indlæg#3 » 27. jun 2014, 22:52

Hej Swotie

Tak for input...!
Det hele ser lækkert ud, og jeg skal helt sikkert prøve din dessert, men jeg tror ikke det bliver denne gang... Da Heston's bøf skal have 24 timer i ovnen... Så bliver det nogle dage før, jeg skal gå i gang, for at have appelsinen klar også....

Men forretten og flutes ser top ud...!
Flutes skal prøves i den kommende uge allerede...
BRIL

Char Broil T47
Weber 47


swotie
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 207

Re: Hjælp til menu

Indlæg#4 » 27. jun 2014, 23:51

Bril skrev:Så bliver det nogle dage før, jeg skal gå i gang, for at have appelsinen klar også....


Appelsin crunch'en kan holde meget længe i en beholder med låg, da de er helt udtørret for væske efter dehydreringen .... jeg har haft nogle til at ligge i 6 uger nu .... der er stadig som da de blev lavet ..... de har bare stået i en lukket beholder i et køkkenskab.
2 stk. weber 57 cm
rotisseri + Rib-O-Lator
smokey joe
EXcel pro Q 20
Offset smoker


Emneforfatter
Bril
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 31

Re: Hjælp til menu

Indlæg#5 » 28. jun 2014, 20:02

Okay...

Super...! Så er den stadig i spil..;-)
BRIL

Char Broil T47
Weber 47

Tilbage til "Opskrifter i særklasse"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 3 gæster