Prochetta uden rotisserie?

Har du lavet en opskrift, som er helt i særklasse? En opskrift hvor du og familien bare siger "WOW". Så post den her til glæde for dine grillvenner.
Brugeravatar

Emneforfatter
madmousedk
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 705
Kontakt:

Prochetta uden rotisserie?

Indlæg#1 » 24. jun 2011, 08:58

Jeg har tænkt mig at lave porchetta til 7 mennesker om et par uger. Jeg har dog ikke
et rotisserie. Kan jeg lave det i min OTG57 uden rotisserie?


bear
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1346

Re: Prochetta uden rotisserie?

Indlæg#2 » 24. jun 2011, 10:00

selvfølgelig kan du det du vender den bare selv
Hilsen Bear

Brugeravatar

Morras
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1117

Re: Prochetta uden rotisserie?

Indlæg#3 » 24. jun 2011, 15:55

Lurer lige med.
Nogen med praktisk erfaring på spm for er også intresseret ;)


belnacho
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 319

Re: Prochetta uden rotisserie?

Indlæg#4 » 24. jun 2011, 20:06

Hej. Jeg skal nok uploade billeder ved lejlighed.
Jeg lavede en 2.5 kg porchetta på min Q200 skærtorsdag. 160 gr. blev smidt på kl 13:30 og jeg tog den af kl 18 ca.

Jeg gjorde det at at jeg tog en smal alubakke under den store alubakke som "stegen" ligger i. Men du skal bare stille den i alm aflang drypbakke. Hvilken kul opstilling du bruge kan jeg ikke lige svare på. Der er andre der er bedre til kul end jeg herinde.

Jeg havde lidt baconfedt tilovers fra broccoli salaten som jeg smurte stegen ind i.
Der efter er det bare derude af.
Ca. hver halve / 40 min drejer du stegen øser lidt fedtstof over og på med låget.
efter 3-4 timer er sværet med garanti rulle knase sprød. Dvs når du ruller knaser den ligesom adam gør i spise med price.
PS


larsjoha
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 103

Re: Prochetta uden rotisserie?

Indlæg#5 » 27. jun 2011, 14:57

Hej

Jeg har lavet denne her et par gange.

viewtopic.php?f=43&t=10350

Jeg er altid startet på Kamado, men har ofte flyttet til OTG57 fordi jeg skulle bruge Kamado'en til noget andet.
Jeg har aldrig haft den til at rotere, det går fint med indirekte varme.

Jeg synes resultatet bliver bedst hvis den steges Low&Slow - altså mindst 5-6 timer alt efter størrelse.
Weber OTG 57cm
JBI forlænger
Primo Oval XL (nu i bord)
Artiforno Stenovn 100cm/600kg.
Auplex Mini

Tilbage til "Opskrifter i særklasse"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 3 gæster