Min Bedste Ret/Succes

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere
Brugeravatar

Emneforfatter
ggf
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1617
Kontakt:

Min Bedste Ret/Succes

Indlæg#1 » 9. nov 2008, 14:56

Jeg synes der mangler en tråd der viser alle de bedste retter/menuér lavet her på Grillguru
Så her er den. Håber i tager godt imod den :D

Kom med jeres bedste ret eller succes ved grillen. Hvor alt bare klingede.
Vis gerne med 1 par billeder og lidt info.. ikke opskrift, men måske et link til den


Jeg vil lægge ud med min succes Dådyrryg

Billede

Det var det mørest kød jeg har smagt "ikke brug for kniv her" og smagen var simplehen super
Rødvinsaucen var perfekt og alt klingede ved grillen
Når maden bliver det man husker fra dagen, så må det være en succes..

Faktisk grunden til at jeg opretter denne tråd

Så kom med jeres dejlige menuér og historier
Med Venlig Hilsen

Jacob

Billede Billede

Vinder af udfordring nr 4. Bedste lam 2008


Mor Birthe
Deaktiveret bruger
Indlæg: 4059

Indlæg#2 » 9. nov 2008, 15:40

Hej GGF

Rigtig god ide, du der har fået så vil jeg ligge ud med denne her nakkefilet stegt som vildt
Billede

Det er den bedste nakkefilet med sovs og waldorfsalat vi har fået her i huset,
den var simpelthen så saftig og mør - så man kunne spise den med øjebrynene. :lol:
Mor Birthe
(Deaktiveret efter eget ønske 18.11.2008)

Brugeravatar

jetlar
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2635

Indlæg#3 » 9. nov 2008, 22:33

...måske denne her...

http://www.grillguru.dk/forum/viewtopic ... ght=jetlar

....det smagte ihvertfald godt :D
mvh. Lars

2 stk. OTG 57, jbi mini forlænger og Juleforlænger m/adapter, termometer und den ganzen molevitten - samt en Primo Kamado Oval Junior

Brugeravatar

kamado
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 4855

Indlæg#4 » 9. nov 2008, 22:53

Nu var det både to af mine yndlings- retter..... pulled pork og stegt flæsk...
og så til en event, der kan få de store amerikanske bbq konkurrencer til at
blegne--- i hvert fald når man står og ser 1000 mennesker i hver retning!!
P3's madmissionen fra tidligere i år-- før forårs-solen var begyndt at varme!

http://www.grillguru.dk/forum/viewtopic.php?t=4959

Brugeravatar

Emneforfatter
ggf
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1617
Kontakt:

Indlæg#5 » 15. nov 2008, 18:23

Der må da være flere end 4. der har haft succes ved grillen. ud af 4000 grillér :wink:
Med Venlig Hilsen

Jacob

Billede Billede

Vinder af udfordring nr 4. Bedste lam 2008

Brugeravatar

PB Helsinge
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 2486

Indlæg#6 » 16. nov 2008, 01:51

Der må da være flere end 4. der har haft succes ved grillen

Kære GGF.. tak for dit gode initiativ.

Her kan man vise en servering man er tilfreds med, og stolt af, uden at det ser ud som pral.
Her efterlyses jo netop noget af det allerbedste man har lavet .

Jeg deltager gerne. Det er ikke så ofte jeg bliver vildt kreativ, men da vi først i oktober havde gode venner på besøg, stod jeg netop med en rådyrryg som jeg skulle finde på en servering til.

Billede
Vi fik en forret med rg. Dyrekølle og spegeskinke (begge hjemmelavet) på ruccola, stænket med jomfruolivenolie, og med frisk basilikum, cherrytomat og parmesanflager.

Billede
Derefter fik vi rådyrtournedos (ombundet med fersk spæk !, ikke bacon), råstegte urter og rødvinssauce (Sauce Bordelaise).
Bøfferne blev lynbrunet over direkte, og derefter lagt på støbejernstallerken, i en kartoffelmosrand, sammen med urterne, hvor de hårdeste f.eks. gulerødderne, først havde fået 2 min. i microovnen. På den måde er alle urterne tilpas møre samtidig.

Alt stegning var på en 57'er Performer.

Hilsen Per
Per - Slagter og Pølsemager
Pølsemageri behøver ikke være svært - og så er det sjovt

Brugeravatar

Emneforfatter
ggf
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1617
Kontakt:

Indlæg#7 » 16. nov 2008, 10:42

Her kan man vise en servering man er tilfreds med, og stolt af, uden at det ser ud som pral.
Her efterlyses jo netop noget af det allerbedste man har lavet .


Helt rigtigt Pb.Helsinge. Ingen krav til at maden skal være gourmet,
Det kan være en ganske alm hverdags ret, der bare blev bedre end normalt. Eller at gæsterne faldt bagover af at man har grillet alt...
Smagen slog dem eller dig selv i gulvet...Osv.
Med Venlig Hilsen

Jacob

Billede Billede

Vinder af udfordring nr 4. Bedste lam 2008


bear
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1346

Indlæg#8 » 17. nov 2008, 19:19

Hej Jacob
pb snyder lidt det er gourmetmad det der vist på billedet det kan jeg godt skrive under på
Hilsen Bear

Brugeravatar

Emneforfatter
ggf
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1617
Kontakt:

Indlæg#9 » 17. nov 2008, 19:27

Ja det ser lækkert og succesfuldt ud :savl1: Var du gæst ? :wink:
Med Venlig Hilsen

Jacob

Billede Billede

Vinder af udfordring nr 4. Bedste lam 2008


bear
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1346

Indlæg#10 » 17. nov 2008, 23:07

Ja det var jeg og fruen ligeså
Hilsen Bear

Brugeravatar

Malle
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 740

Indlæg#11 » 24. nov 2008, 11:45

En af mine bedste menüer ud af mange, må nok være denne culottesteg. :D

Billede
http://www.grillguru.dk/forum/viewtopic ... highlight=
Mvh. Malle
Billede

Brugeravatar

Emneforfatter
ggf
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1617
Kontakt:

Indlæg#12 » 24. nov 2008, 15:11

Umm Malle
Lækker menu. Sidder og savler :savl2:
Med Venlig Hilsen

Jacob

Billede Billede

Vinder af udfordring nr 4. Bedste lam 2008

Brugeravatar

mgs
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1222

Indlæg#13 » 24. nov 2008, 19:05

ja jeg kan nu ikke glemme hvor møre de svinmørbradbøffer pakket ind i bacon var så det må nok være en af de bedste

http://www.grillguru.dk/forum/viewtopic ... highlight=
__________________

/morten

R7 multirøgeovn
baker kuglegril
weber go any wer
Performer touch n´go
hotwok
Primo Kamado Rund

hmm gasgrill er det ikke bare en stor grillpande he he

Brugeravatar

prp
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1234

Indlæg#14 » 24. nov 2008, 19:07

mgs skrev:ja jeg kan nu ikke glemme hvor møre de svinmørbradbøffer pakket ind i bacon var så det må nok være en af de bedste

http://www.grillguru.dk/forum/viewtopic ... highlight=


Det ser godt nok også lækkert ud :savl1:
Mvh. Pia
Vinder af ugens udfordring #1 / Bedste selleri-kok 2008

Brugeravatar

Emneforfatter
ggf
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1617
Kontakt:

Indlæg#15 » 24. nov 2008, 19:45

Dejligt at se at der er kommet liv i tråden .1%¤
jeg viiiiste det
Med Venlig Hilsen

Jacob

Billede Billede

Vinder af udfordring nr 4. Bedste lam 2008

Brugeravatar

Kogekonen Dorit
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1304
Kontakt:

Indlæg#16 » 24. nov 2008, 22:55

[smilie=bluecolorz5_pdt_13.gif] Super Gode Ide GGF.........

Mit forslag er :
http://www.grillguru.dk/forum/viewtopic ... highlight=
Kogekonen Dorit
Bailey er en gudedrik som skal drikkes i rødvinsglas "helst helt til randen".

City OUTDOORCHEF Gasgrill 420
Outdoorchef Paris de Lux 570

http://www.kogekonen-dorit.dk/

Brugeravatar

Emneforfatter
ggf
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1617
Kontakt:

Re: Min Bedste Ret/Succes

Indlæg#17 » 8. dec 2012, 16:26

Tænkte lige jeg vil sætte liv i denne tråd igen :)
Der er jo mange der er kommet til efter
Så lad os :savl2: :savl2: :savl2:
Med Venlig Hilsen

Jacob

Billede Billede

Vinder af udfordring nr 4. Bedste lam 2008

Brugeravatar

rosqvist45
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 296

Re: Min Bedste Ret/Succes

Indlæg#18 » 8. dec 2012, 16:37

Det bedste jeg har lavet i år må være denne steak skåret af oksemørbrad total mør
Vedhæftede filer
foto (2).JPG

Brugeravatar

B|aze
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 276

Re: Min Bedste Ret/Succes

Indlæg#19 » 8. dec 2012, 17:46

Ja nu står der godt nok "ved grillen", så jeg håber ikke jeg ryger i spjældet for det her.
Men jeg tror det bedste jeg har lavet i år, eller der hvor jeg i hvert fald blev mest overasket over hvor godt det smagte var min sous vide laks...jesus christ det er godt! :savl2:
Her er tilbehøret en svampe risotto og laksen er på en creme fraiche/spinat bund
mad 001 (Large).JPG

Brugeravatar

Kizz the cock
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 607

Re: Min Bedste Ret/Succes

Indlæg#20 » 8. dec 2012, 17:50

RØGET TORSK1.jpg
Jeg satser hele ved at komme med denne letrøgede torsk, den smager himmelsk.
Chef de friture

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 21 gæster