Lidt Ribs og PP

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere
Brugeravatar

Emneforfatter
John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1861
Kontakt:

Lidt Ribs og PP

Indlæg#1 » 10. okt 2020, 07:29

Så blev der lavet lidt PP og Ribs i min ProQ GFC-2150 og selvfølgelig med Guruens fabelagtige coleslaw til.

5A44B722-7F97-4195-A344-98E019A7CC6B.jpeg


872F8500-265D-420E-82F0-7F12AE22B590.jpeg


97E52055-B1AE-479F-9B7D-5E203CCF111D.jpeg


B017C36A-737C-45CF-9ABE-527B78EA8D8D.jpeg


3C443B77-FAA0-499F-84C6-A5D5948803CF.jpeg


7AD97185-DFFC-4664-8131-B0A9ECDEC631.jpeg


749D3C06-1D17-4421-BD32-D3481971FF30.jpeg


2F6EB9C3-00BB-4C76-B631-9A93B8CD6AB3.jpeg
Hilsen
John
————————-
Old Truckers BBQ Hjemmeside Old Truckers BBQ Facebook Old Truckers BBQ Instagram Old Truckers BBQ Youtube

KCBS Certified BBQ Judge
WBQA Certified BBQ Judge


Kløvervænget
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 6

Re: Lidt Ribs og PP

Indlæg#2 » 10. okt 2020, 09:49

Ser virkelig super lækkert ud, hvor kan man købe den rub du bruger dertil.

Brugeravatar

Emneforfatter
John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1861
Kontakt:

Re: Lidt Ribs og PP

Indlæg#3 » 10. okt 2020, 10:50

Kløvervænget skrev:Ser virkelig super lækkert ud, hvor kan man købe den rub du bruger dertil.


Tak :-D

Captains Luck som er brugt til PP kan du købe i Holland hos https://www.vuurenrook.nl

TBS Grillshop har den sommetider

Den rub der er brugt til ribs er en jeg selv har blandet til konkurrencer så den kan ikke købes
Hilsen
John
————————-
Old Truckers BBQ Hjemmeside Old Truckers BBQ Facebook Old Truckers BBQ Instagram Old Truckers BBQ Youtube

KCBS Certified BBQ Judge
WBQA Certified BBQ Judge


Stef
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 271

Re: Lidt Ribs og PP

Indlæg#4 » 10. okt 2020, 17:52

Det ser virkelig lækkert ud John.

Hvilken temperatur/tid bruger du til dine Ribs? Pakker du dem ind i folie?
Stefan

Primo oval xl

Brugeravatar

Emneforfatter
John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1861
Kontakt:

Re: Lidt Ribs og PP

Indlæg#5 » 11. okt 2020, 07:50

Stef skrev:Det ser virkelig lækkert ud John.

Hvilken temperatur/tid bruger du til dine Ribs? Pakker du dem ind i folie?



Takker.

De her er kørt ved 110 grader fra start til slut efter 3-2-1 metoden, jeg laver så lidt om på tiderne alt efter hvad ben det er.

3 timer med røg
Ca 1 1/2 til 2 timer indpakket i folie med æblejuice, smør og brun farin (kan også bare pakkes i en alubakke med låg af folie)
1/2 time til tørring og sovsning

Normalt laver jeg dem ved 130 grader som jeg gør til konkurrencerne der er tiden dog noget anderledes
Hilsen
John
————————-
Old Truckers BBQ Hjemmeside Old Truckers BBQ Facebook Old Truckers BBQ Instagram Old Truckers BBQ Youtube

KCBS Certified BBQ Judge
WBQA Certified BBQ Judge

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3200
Kontakt:

Re: Lidt Ribs og PP

Indlæg#6 » 11. okt 2020, 19:35

Super lækkert, John...
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

Emneforfatter
John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1861
Kontakt:

Re: Lidt Ribs og PP

Indlæg#7 » 12. okt 2020, 12:49

skaal-um skrev:Super lækkert, John...


Tak Finn :-D
Hilsen
John
————————-
Old Truckers BBQ Hjemmeside Old Truckers BBQ Facebook Old Truckers BBQ Instagram Old Truckers BBQ Youtube

KCBS Certified BBQ Judge
WBQA Certified BBQ Judge

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 101 gæster