Pizzaprojekt

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere
Brugeravatar

Emneforfatter
michael1980
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 775
Kontakt:

Pizzaprojekt

Indlæg#1 » 3. jun 2020, 18:08

2 dage med pizza. vi bruger freds pizzadej, super god og smidig dej, lige til at trække ud med fingrene.

på 1 dagen dystede mine to kulgrill mod hinanden. en dancook og en napoleon, begge 58cm. det er meget forskelligt, hvordan de mener luften styres og resultatet taler for sig selv. ret hurtigt var min napoleon oppe omkring 400grader, mens dancooken aldrig blev over 250 grader. Til gengæld er jeg ret sikker på min dancook står flot og pæn efter 10 år( det er den allerede), men det tvivler jeg på napoleonen gør.

Nå men dejen er freds pizzadej. vi købte en flaske pureret tomat (ikke tomatpure) i netto for 5kr tilsatte nogle krydderier og ellers er det alt de får før bagning, derefter monteres de med tynde skiver tomat, der er letsaltet, rucola, parmaskinke etc.

på anden dagen der ville jeg blot bruge min napoleon og så med to bagesten med luft mellem, for at undgå sort bund. det gør bare bagetiden tager al for lang tid, så efter 1,5 pizza droppede jeg den taktik og kørte med 1 sten. og når jeg bager 4 pizzaer på den og bruger trækul, så skal jeg altså starte et nyt rør trækul, når det første kommes på grillen, for at sikre varme nok hele vejen.

vi lavede stort set samme pizzaer igen, dog lavede vi en hvid pizza og nøjjj den er lækker god.
den smøres med ricotta (18kr i bilka) drysses med lidt tørret oregano og flagesalt. så ligges der stykker af artiskok (købt på glas i netto) og aubergine (købt på glas i lidl) ovenpå og så mozzarellaost.
Vedhæftede filer
FB_IMG_1591199916807.jpg
FB_IMG_1591199921635.jpg
FB_IMG_1591199901400.jpg
FB_IMG_1591199912033.jpg
FB_IMG_1591199963840.jpg
FB_IMG_1591199942210.jpg
FB_IMG_1591199870458.jpg
FB_IMG_1591199866949.jpg
FB_IMG_1591199933576.jpg
FB_IMG_1591199939300.jpg
FB_IMG_1591199958916.jpg
FB_IMG_1591199927336.jpg
FB_IMG_1591199890512.jpg
FB_IMG_1591199951920.jpg
FB_IMG_1591199949027.jpg
FB_IMG_1591199886940.jpg
Napoleon rodeo pro 22 kulgrill ø 58cm
Charproil professionel 4400 gasgrill 4 brænders
Weber Q1200
dancook kulgrill
weber kulgrill ø 58cm


WildJack
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 39

Re: Pizzaprojekt

Indlæg#2 » 5. jun 2020, 17:22

Damn. Det er dæleme godkendt. Har du opskriften eller link til pizzadejen?


ferr31
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 94

Re: Pizzaprojekt

Indlæg#3 » 6. jun 2020, 10:19

WildJack skrev:Damn. Det er dæleme godkendt. Har du opskriften eller link til pizzadejen?


Mon ikke det er her fra, kig under opskrifter, der er en her og nu samt en koldhævet

https://fredstone.dk/


tummes
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 514
Kontakt:

Re: Pizzaprojekt

Indlæg#4 » 6. jun 2020, 12:09

Ser lækkert ud. Overvej at lade dine kugler hæve i lukkede bøtter eller under folie, så undgår du at de skorper sådan og de hæver bedre op :)

Brugeravatar

Xang72
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1365

Re: Pizzaprojekt

Indlæg#5 » 6. jun 2020, 17:24

Bornholmer pizza er altid et hit.
I love to eat, I love to cook, I love to eat what i cook
03 - OTG57
28/5-08 Performer - Solgt
23/4-09 Q320 LE - Solgt
23/8-09 Primo Oval Xl
25/6-13 Summit S450
05/9-13 100 Cm Artiforno lerovn

Brugeravatar

Emneforfatter
michael1980
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 775
Kontakt:

Re: Pizzaprojekt

Indlæg#6 » 7. jun 2020, 11:59

Tak. Skal lige huske det med hævningen. Vi bruger den koldhævede
Napoleon rodeo pro 22 kulgrill ø 58cm
Charproil professionel 4400 gasgrill 4 brænders
Weber Q1200
dancook kulgrill
weber kulgrill ø 58cm

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 49 gæster