bededagsferie projekt

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere
Brugeravatar

Emneforfatter
michael1980
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 768
Kontakt:

bededagsferie projekt

Indlæg#1 » 10. maj 2020, 08:48

Bededagsferie projekt. grille fredag, lørdag og søndag (flanksteak, boef onglet og nakkesteg):

Fredagens projekt er flanksteak og fladbrød.
flanksteak har trukket natten over med smør tilsat krydderier, på dagen er der rubbet ekstra krydderi ind 20 min inden grilning. Fladbrødet er tilsat lidt spidskommen og nigellafrø og ellers lavet på tipo oo mel.


Lørdagens projekt
Hanger steak/ beuf onglet/ nyrretapper. kært barn har mange navne, men dette blev gårsdagens kød.
menuen var Hanger steaks pakket med krydderier og smør, rubbet med ekstra krydderi før grilning. På grillen fik de høj varme i 1,5 min på alle sider og hvile i 8 min. (næste gang prøver jeg 2 min og så indirekte i 3 min og hvile i 8 min), den blev serveret med chimichurri på.
Hertil fik vi en virkelig lækker salat med quinoa, grillet squash og champignon, blancheret asparges, chili og hvidløg tilsat lidt olivenolie og citronsaft

vedhæftet billeder fra de to dage. starter med lørdagens projekt, kan jeg se- så kommer der lige et restemadaf vores frokost lørdag (rester fra fredag).
Vedhæftede filer
20200509_191604.jpg
20200509_191834.jpg
20200509_191602.jpg
20200509_184809.jpg
20200509_184819.jpg
20200509_184807.jpg
20200509_184804.jpg
20200509_184743.jpg
20200509_150252.jpg
20200508_185130.jpg
20200508_185001.jpg
20200508_184637.jpg
20200508_184635.jpg
20200508_183739.jpg
20200508_180742.jpg
20200508_180254.jpg
20200508_180738.jpg
20200508_180154.jpg
20200508_173909.jpg
Napoleon rodeo pro 22 kulgrill ø 58cm
Charproil professionel 4400 gasgrill 4 brænders
Weber Q1200
dancook kulgrill
weber kulgrill ø 58cm

Brugeravatar

Emneforfatter
michael1980
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 768
Kontakt:

Re: bededagsferie projekt

Indlæg#2 » 10. maj 2020, 21:44

sidste del af ferie projektet. nakkesteg på grill. først 30 min ved 250 grader, så 5 timer ved 120 grader og til sidst ca 20 min ved 250 til 350 grader. og dertil salat og kartoffelsalat.
Vedhæftede filer
20200510_183342.jpg
20200510_181837.jpg
20200510_183339.jpg
20200510_181832.jpg
20200510_131139.jpg
Napoleon rodeo pro 22 kulgrill ø 58cm
Charproil professionel 4400 gasgrill 4 brænders
Weber Q1200
dancook kulgrill
weber kulgrill ø 58cm

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3169
Kontakt:

Re: bededagsferie projekt

Indlæg#3 » 12. maj 2020, 18:30

Lækker præsentation af en masse lækker mad .1%¤ .1%¤ .1%¤
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

Emneforfatter
michael1980
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 768
Kontakt:

Re: bededagsferie projekt

Indlæg#4 » 12. maj 2020, 19:59

Tak finn. Faktisk må jeg nok især fremhæve quinoa salaten.
Quinoa skyldes i koldt vand og drænes. Steges i lidt smør og koges så i 10min i 3.5 dl vand og en sjat kyllingefond. Så tilsættes ristede Champ og squash og andet man nu synes
Napoleon rodeo pro 22 kulgrill ø 58cm
Charproil professionel 4400 gasgrill 4 brænders
Weber Q1200
dancook kulgrill
weber kulgrill ø 58cm

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 104 gæster