Bededagsferie projekt. grille fredag, lørdag og søndag (flanksteak, boef onglet og nakkesteg):
Fredagens projekt er flanksteak og fladbrød.
flanksteak har trukket natten over med smør tilsat krydderier, på dagen er der rubbet ekstra krydderi ind 20 min inden grilning. Fladbrødet er tilsat lidt spidskommen og nigellafrø og ellers lavet på tipo oo mel.
Lørdagens projekt
Hanger steak/ beuf onglet/ nyrretapper. kært barn har mange navne, men dette blev gårsdagens kød.
menuen var Hanger steaks pakket med krydderier og smør, rubbet med ekstra krydderi før grilning. På grillen fik de høj varme i 1,5 min på alle sider og hvile i 8 min. (næste gang prøver jeg 2 min og så indirekte i 3 min og hvile i 8 min), den blev serveret med chimichurri på.
Hertil fik vi en virkelig lækker salat med quinoa, grillet squash og champignon, blancheret asparges, chili og hvidløg tilsat lidt olivenolie og citronsaft
vedhæftet billeder fra de to dage. starter med lørdagens projekt, kan jeg se- så kommer der lige et restemadaf vores frokost lørdag (rester fra fredag).