Bål-Lam

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere

Emneforfatter
Glazzy76
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 50

Bål-Lam

Indlæg#1 » 28. mar 2020, 18:19

DAE65445-BF03-4C99-AE5C-6C623143070F.jpeg
En lammekølle krydres med timian, rosmarin, hvidløg & citron
D12C83A1-A6C3-4F75-A42E-F759418FB72F.jpeg
Pakkes i saltdej, ca 1 1/2 cm tykt lag, pas på huller
49C1AA19-0520-49A0-BDB8-1A3742832547.jpeg
Ind i bålet, fuld smæk på varmen
AA9B3B81-E3CC-4D90-956F-F4CAB78B687A.jpeg
Lige taget ud, brød er klar til at ryge på
B4DC80A2-E44D-4D2E-A98C-F7B3924C0EED.jpeg
Spændende øjeblik at slå hul og se resultatet.
C521DC28-AC92-413C-A498-EE32A5A7EEC7.jpeg
Den fik 30 minutter, blev vendt og fik 20 til. Hvilede i 40 minutter i dejen
E9D65A61-7228-4A74-9547-0182CF76138B.jpeg
Serveret med div grønt og fladbrød


Emneforfatter
Glazzy76
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 50

Re: Bål-Lam

Indlæg#2 » 28. mar 2020, 18:20

Hvorfor bliver billederne vendt vilkårligt, msn har jo ingen kontrol over det.... Hvad gør jeg galt?

Brugeravatar

henriksr
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 594

Re: Bål-Lam

Indlæg#3 » 2. apr 2020, 08:40

Hejsa,

Det ser ud til at være et rigtig lækkert måltid. Tænker jeg skal prøve at gøre det samme i sommerhuset :)

Ved ikke hvorfor den vender billederne, men kan det være fordi de vender sådan som udgangspunkt?


Emneforfatter
Glazzy76
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 50

Re: Bål-Lam

Indlæg#4 » 2. apr 2020, 10:43

Tak, det var det også. Og overraskende simpelt at gå til.

Aldi har ferske køller fra i morgen til 80kr kiloet. Tænker jeg skal gentage succesen, ungerne elskede det :-D

Næ, de vender rigtigt på min telefon og hvis jeg prøver at vende dem inden jeg uploader lægger de stadig forkert efterfølgende :?:


plump
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 349

Re: Bål-Lam

Indlæg#5 » 3. apr 2020, 18:20

Det ser virkelig lækkert ud :-D
Dejligt med lidt inspiration til en anderledes tilberedning.


//Dennis

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3378
Kontakt:

Re: Bål-Lam

Indlæg#6 » 10. apr 2020, 18:21

Super indlæg med en ny (gammel) metode, takker mange gange.
Et enkelt opklarende spørgsmål. Er det rigtigt forstået at man med denne metode ofrer den sprøde stegte overflade til gengæld for et mere saftigt og mørt indre?

Det kom til at lyde negativt, det er ikke sådan ment. Bare om ikke der er tale om et trade off?
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk


Emneforfatter
Glazzy76
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 50

Re: Bål-Lam

Indlæg#7 » 11. apr 2020, 20:06

Tak Prause
ja, det gør man medmindre man gir den en tur over gløderne bagefter. Den er noget bleg at se på når man lukker op. Men sikke en duft....

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 119 gæster