Fedt Glazzy.
I lige måde.
Vi skal have 2 forskellige happere til Johnny Margrethes tale.
Jeg står for den ene og det er:
Rygbrødchips med en osteskum på fløde og lagret vesterhavsost smagt til med lidt røgpaprika, samt Lomo Iberico og pyntet af med tomatcaviar - en undskyldning for at lege med texturas-sættet fra Adria-brødrene, der har stået hen i et par år.
Den anden happer kender jeg ikke.
Forret er klassiske boghvedeblinis med 3 slags fisk/skaldyr.
1 med røget laks
1 med håndpillede rejer, creme fraiche og rødløg
1 med hummersalat, hvor mayoen er lavet på skaldyrsolie, der er lavet som udtræk på hummer- og reje-skaller.
Hovedret er Beef Wellington på black angus fra steak.out.dk
Pommes Anna
Rødvissauce
Grøn salat.
Desserten er vanen tro den årlige isdessert fra ismageriet i år er det:
Årets portionsanrettede nytårsdessert 2019 består af karamelliseret smør is, mandarin/bergamotte sorbet samt en kerne af flydende citruskaramel og sprøde nødder. Isdesserten har en delikat bund af pistacie og er overtrukket med Ismageriets Ædelmørk chokolade. Slutligt er desserten pyntet med en karamelfyldt chokoladekugle og gulddetaljer.
Klokken 12 får vi vanen tro:
Hjemmelavet kransekage hvor ringene er fyldt med nougat, dertil en 1986 sauterne...
Champagne, sekt, prosecco, cava, rødvin og sauterne.
Til sidst panodiler...