Side 1 af 1

Stegt flæsk sandwich

: 3. nov 2019, 12:18
af John.R
Når vi for stegt flæsk så er det stort set altid lagesalte, Jeg køber næsten altid hele sider ved slagteren og ligger det i en saltlage det giver alså bare det sidste smagsmæssigt og så kan skiverne jo skæres i den tykkelse man gerne vil have.

Det var meningen vi skulle ha haft stegt flæsk med kartofler og persillesovs men det blev lavet om i sidste øjeblik men det er nu absolut heller ikke dårligt med stegt flæsk sandwich :-D

Flæsken røg på DPG Pillegrillen i en lille times tid også var det klar

856A3DDA-C81B-4180-9576-94DC61CC0A85.jpeg


C1CA04F5-F4D4-43D1-94A3-55D4B4436826.jpeg


23D4B79E-FA5C-4BCA-84A9-BA470BD94791.jpeg

Re: Stegt flæsk sandwich

: 8. nov 2019, 19:47
af Stef
Det ser dælme godt ud det flæsk .1%¤

Re: Stegt flæsk sandwich

: 17. nov 2019, 14:09
af BOBO13
Hvor mange grader laver du saltlagen på, og hvor lang tid ligger kødet i lagen.

Re: Stegt flæsk sandwich

: 17. nov 2019, 16:28
af Treblach
BOBO13 skrev:Hvor mange grader laver du saltlagen på, og hvor lang tid ligger kødet i lagen.

Det giver Per slagter et fantastisk bud på.

viewtopic.php?f=43&t=50845&p=372796&hilit=Stegt+fl%C3%A6sk#p372796

Re: Stegt flæsk sandwich

: 18. nov 2019, 07:17
af John.R
BOBO13 skrev:Hvor mange grader laver du saltlagen på, og hvor lang tid ligger kødet i lagen.


Lav en saltlage som består af :
Salt 150 gram 1/2 nitritsalt 1/2 køkkensalt
Sukker 30 gram
Salt og sukker opløses i vandet.

Læg hele siden i lagen i 24 timer. (kødet skal være helt dækket)
Lad brystflæsk siden modne i 24-48 timer
Saltningen og modningen foregår i køleskab. (2-5´C).
Skær så brystflæsket ud i passende skiver
Tilbered flæsket på grill pande eller ovn

Re: Stegt flæsk sandwich

: 28. feb 2020, 15:44
af Mogens1945
Der ser super lækkert ud, og meget inspirerende.
Det må jeg prøve at lave.