Ridset hos slagteren, men den skulle selvfølgelig lige gåes efter.
Derefter smurt ind i salt, peber og noget knust enebær.
Jeg bandt dem op, for de blev lidt løse i det. Spyddet blev stukket i fra toppen - så kunne jeg følge det ned langs benet og ud i den smalle ende.
Kl halv 12 kom den på grillen med 10 briketter i hver side (änglamark fra Kvickly). Temperaturen lå i lågtermometeret på 100 grader ca.
Der blev fyldt et par stykker på en time efter, og yderligere to gange. Jeg tror makstemperaturen kom op på 150 grader i låget. Billedet fra hvor de er på grillen er taget kl 16.45 altså 5 timer senere. Der var de i virkeligheden nok færdige, men vi var ikke klar til at spise, så de fik lov at dreje rundt tre kvarter mere, mens de sidste briketter lige så stille brændte ud, og egentlig nok bare holdte kødet varmt.
Kålslaw af rød spidskål og gulerødder (opskrift efter Meyer) med hjemmerørt mayo. Dertil fritter fra tøsen og Fur Cascade pale ale.
Sprøde svær og saftig steg. Vi var fire voksne, og der er 3/4 skank tilbage.
Mums.




