Cordon bleu.

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere
Brugeravatar

Emneforfatter
prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3313
Kontakt:

Cordon bleu.

Indlæg#1 » 19. aug 2019, 20:27

Det et vist et par år siden at denne ret har været oppe at vende, men det bliver den bestemt ikke dårligere af.
Og ja, inden der er nogen der påpeger det, retten er lavet 100% uden brug af grill.
Kalveschnitzler lægges mellem 2 plastikposer og bankes helt tyndt ud ved hjælp af noget tungt. Personligt plejer jeg at bruge en kort mukkert til dette arbejde. Man kan sikkert sagtens bruge en kødhammer, men sådan en har jeg ikke, for den kan ikke bruges som mukkert...
Kødstykkerne dækkes med parmaskinke, salvieblade og en ost der smelter nemt og smager godt. Her er der brugt Port Salut men det er en smagssag.
Kødet pakkes rundt om fyldet så godt det kan lade sig gøre.
Pakkerne kydres med salt og peber og dyppes grundigt i sammenpisket æg og vendes i rasp.
Steges i en blanding af olie og smør ved mellem varme i en 7-8 min på hver side. Hvis de er tykke som mine er her får de lige en 5-10 min I en varm ovn også.
Her er de serveret med ovnstegte kartofler samt en salat med rå blomkål, persille, æbler, feta, citronsaft og mandler.
Det lyserøde en en hjemmelavet 1000 øer dressing.
Vedhæftede filer
IMG_20190819_162242.jpg
IMG_20190819_162418.jpg
IMG_20190819_190036.jpg
IMG_20190819_191338.jpg
IMG_20190819_192801.jpg
00100lPORTRAIT_00100_BURST20190819193158359_COVER.jpg
IMG_20190819_193319.jpg
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk


nicolai.k
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 422

Re: Cordon bleu.

Indlæg#2 » 19. aug 2019, 22:57

Det ser lækkert ud
Nicolai


Brisse
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 226

Re: Cordon bleu.

Indlæg#3 » 19. aug 2019, 23:42

Muuums.

Ville de egentlig kunne gå en tur i fritøsen?
Primo oval L
Pizzeria Pronto
Weber Go Anywhere

Brugeravatar

Ib M
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1329

Re: Cordon bleu.

Indlæg#4 » 20. aug 2019, 03:34

Har aldrig lavet Cordon bleu, men den her simple beskrivelse i ord og billeder giver mig da lyst til prøve det - lyder lækkert.


Ib M

Brugeravatar

Emneforfatter
prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3313
Kontakt:

Re: Cordon bleu.

Indlæg#5 » 20. aug 2019, 06:44

Brisse skrev:Muuums.

Ville de egentlig kunne gå en tur i fritøsen?

Ja det vil jeg mene. Kan være lidt bekymret for mængden af flydende ost i olien men derudover kan jeg ikke se at det skulle være et problem.
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3037
Kontakt:

Re: Cordon bleu.

Indlæg#6 » 20. aug 2019, 16:42

Yes, det er længe siden, men da salvien står smukt lige nu, så må jeg da i gang. Tak for inspiration...

Salvie.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

Emneforfatter
prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3313
Kontakt:

Re: Cordon bleu.

Indlæg#7 » 24. aug 2019, 11:03

Ikke at der skal gå konkurrence i den, men sådan her ser min salvie ud:
Den er 14 år gamle og har utallige børn via stiklinger.
Vedhæftede filer
IMG_20190824_105945(1).jpg
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3037
Kontakt:

Re: Cordon bleu.

Indlæg#8 » 24. aug 2019, 11:28

Smukt...
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

Treblach
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1441

Re: Cordon bleu.

Indlæg#9 » 24. aug 2019, 14:14

prause skrev:Personligt plejer jeg at bruge en kort mukkert til dette arbejde. Man kan sikkert sagtens bruge en kødhammer, men sådan en har jeg ikke, for den kan ikke bruges som mukkert...


......og øh, tjekker du selv knæreflekserne på "kunderne" ? :lol:

Men ser bestemt lækkert ud.
/Albert
/Trebla ch [smilie=pdt_aliboronz_37.gif]

Brugeravatar

Emneforfatter
prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3313
Kontakt:

Re: Cordon bleu.

Indlæg#10 » 24. aug 2019, 14:20

Treblach skrev:
prause skrev:Personligt plejer jeg at bruge en kort mukkert til dette arbejde. Man kan sikkert sagtens bruge en kødhammer, men sådan en har jeg ikke, for den kan ikke bruges som mukkert...


......og øh, tjekker du selv knæreflekserne på "kunderne" ? :lol:

Men ser bestemt lækkert ud.

Jeps, samme hammer til det hele :shock: ;-)
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 25 gæster