Første Flap-Meat...

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere

Emneforfatter
Kasper_M_A
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 105

Første Flap-Meat...

Indlæg#1 » 16. feb 2019, 16:34

12231004-F7C2-49AC-81C3-77B59FE02943.jpeg


49EC0B6B-ECBE-414B-9BB9-D35E0AE1804B.jpeg


F0B30699-ED16-4BCD-91A4-8C08310383CE.jpeg


BFF603EA-6748-48B4-9DE0-B6B4C176FE21.jpeg


B5BBC0F1-24EE-4D21-BF13-05C98AF4DB0B.jpeg


A8C5B4D4-8A45-4E62-ADA5-A81B820C15DF.jpeg


0FEF5595-2442-4D06-BF68-33BAF9D70F2B.jpeg


B4B7E86E-41B2-4F06-91A4-C73B296DDA26.jpeg


A67798F1-A9BB-4D0A-AF55-8DA05F3304E2.jpeg


2E8FCAD5-A6E1-4875-BFEC-E010A95AD9CB.jpeg


81206DE1-EF7B-480E-A524-90852DB101A9.jpeg


DFEC71C1-6F0F-4774-97AA-67A68C685A3C.jpeg


778BE8AF-15DA-4DF4-8BB1-712C9913D39D.jpeg


Emneforfatter
Kasper_M_A
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 105

Re: Første Flap-Meat...

Indlæg#2 » 16. feb 2019, 17:42

Første forsøg med flap-meat efter at have læst en del om det...

Overvejede sous vide, men det er der delte meninger om til denne udskæring kan jeg se... og tiden var ikke helt til det.

Marinade af olie, honning, balsamico, timian, soya, paprika, hvidløg, salt og peber.
Kødet blev marineret et par timer i forvejen.
2 min på hver side, så af 2 min, og på igen...

Hertil gratinerede kartofler.

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3366
Kontakt:

Re: Første Flap-Meat...

Indlæg#3 » 16. feb 2019, 19:45

Det ser fantastisk lækkert ud. Dejligt med billeder og hvad det lyder til en opskrift, der er blevet kælet for.
En lille detalje som jeg tror du og familien vil sætte pris på et at skære kødet på den rette led. Her har du skåret på langs af fibrene og det er ærgerligt, for hvis du have skåret på tværs af kødfibrene havde du fået noget der var mere mørt i munden.
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk


Emneforfatter
Kasper_M_A
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 105

Re: Første Flap-Meat...

Indlæg#4 » 17. feb 2019, 12:28

Hej prause - tak for kommentarerne :)

Skar den faktisk bare midt over en enkelt gang - som på billedet - og så ellers på den anden led.
Halveringen var blot da jeg ellers syntes det blev nogle lidt for lange stykker.
(Altså er den egentlige udskæring sket på langs... er det ikke rigtigt nok?)

Brugeravatar

Xang72
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1360

Re: Første Flap-Meat...

Indlæg#5 » 17. feb 2019, 15:26

du har skåret den på den samme "led" som jeg ville have gjort.
I love to eat, I love to cook, I love to eat what i cook
03 - OTG57
28/5-08 Performer - Solgt
23/4-09 Q320 LE - Solgt
23/8-09 Primo Oval Xl
25/6-13 Summit S450
05/9-13 100 Cm Artiforno lerovn

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3125
Kontakt:

Re: Første Flap-Meat...

Indlæg#6 » 17. feb 2019, 17:42

Superlækkert...
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3366
Kontakt:

Re: Første Flap-Meat...

Indlæg#7 » 19. feb 2019, 20:22

Kasper_M_A skrev:Hej prause - tak for kommentarerne :)

Skar den faktisk bare midt over en enkelt gang - som på billedet - og så ellers på den anden led.
Halveringen var blot da jeg ellers syntes det blev nogle lidt for lange stykker.
(Altså er den egentlige udskæring sket på langs... er det ikke rigtigt nok?)

Jeg synes det er lidt svært at se på billederne, men det møreste resultat får man ved at skære på tværs af kødfibrene. På den måde skal tænderne ikke arbejde så meget på at skære de lange kødfibre over.
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk


Emneforfatter
Kasper_M_A
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 105

Re: Første Flap-Meat...

Indlæg#8 » 19. feb 2019, 21:55

6CDD90B9-CA5F-454D-876A-F8EFE5D10E46.jpeg


1FFDF913-EAC0-403C-A767-8E5D9206461F.jpeg


Således er den skåret :)

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3366
Kontakt:

Re: Første Flap-Meat...

Indlæg#9 » 20. feb 2019, 08:03

.1%¤
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk

Brugeravatar

techie
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1251

Re: Første Flap-Meat...

Indlæg#10 » 20. feb 2019, 18:00

Det ser sgu lækkert ud.. :savl2:
Med venlig hilsen,
Thomas

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 18 gæster