Side 1 af 1

Agnetta

: 12. jan 2019, 16:02
af prause
Der findes ikke noget der hedder agnetta, men hvis man nu laver en porchetta af lam, så må det vel hedde agnetta?
Og ja, jeg har lavet og postet det før, men det bliver retten jo ikke dårligere af, specielt eftersom at alle grillgurus mange tusinde brugere åbenbart er holdt op med at spise :evil: ;-) :?:

Any ways.
Billeder og opskrift kommer lidt drypvist som vanligt.

2 lammeslag pudses af for det meste fedt. Her har jeg pudset alt fedtet af det ene slag, der så er mere hullet end en si og så sørget for at det andet er helt og uden huller. Det hullede er så lagt inden i det hele.
Gourmetsaltes i et par timer og så krydres det med stødt sort peber, stødte fennikelfrø, mynte, persille, rosmarin og hvidløg.
Rulles og snøres. Smøres med olivenolie og krydres på ydersiden med salt og peber.
Grilles ved indirekte varme 160-170 grader i 3 timer.

Derudover bliver der lavet tzatziki og en salat med kartoffel og peberfrugt (bagt med citron, citronskal) derefter kølet nogenlunde ned og så blandet op med oliven, persille og feta.

Re: Agnetta

: 12. jan 2019, 16:38
af techie
Det ser fandme lækkert ud..

Re: Agnetta

: 12. jan 2019, 17:10
af skaal-um
Rigtig smuk snøring...

Re: Agnetta

: 12. jan 2019, 17:15
af skaal-um
Her er mit bud på 2. dags lammerulle, hvis der blev lidt til overs... :lol:
search.php?keywords=lammerulle

Re: Agnetta

: 12. jan 2019, 17:24
af prause
skaal-um skrev:Her er mit bud på 2. dags lammerulle, hvis der blev lidt til overs... :lol:
search.php?keywords=lammerulle

Tak, begge 2. Jeg kan faktisk godt huske din 2 dags ret Finn, dejligt at du har fundet den frem til mig.

Re: Agnetta

: 12. jan 2019, 19:52
af prause
Og så lige de sidste billeder.

Re: Agnetta

: 15. jan 2019, 05:47
af Jimmy B
Nøj hvor ser det lækkert ud, men så igen, det gør næsten alt det du laver :savl2: .1%¤

Re: Agnetta

: 15. jan 2019, 19:50
af prause
Jimmy B skrev:Nøj hvor ser det lækkert ud, men så igen, det gør næsten alt det du laver :savl2: .1%¤

Tak Jimmy, det er en ok måde at bruge et lammeslag på. Også god dagen efter som rullepølse...