Agnetta

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere
Brugeravatar

Emneforfatter
prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3147

Agnetta

Indlæg#1 » 12. jan 2019, 16:02

Der findes ikke noget der hedder agnetta, men hvis man nu laver en porchetta af lam, så må det vel hedde agnetta?
Og ja, jeg har lavet og postet det før, men det bliver retten jo ikke dårligere af, specielt eftersom at alle grillgurus mange tusinde brugere åbenbart er holdt op med at spise :evil: ;-) :?:

Any ways.
Billeder og opskrift kommer lidt drypvist som vanligt.

2 lammeslag pudses af for det meste fedt. Her har jeg pudset alt fedtet af det ene slag, der så er mere hullet end en si og så sørget for at det andet er helt og uden huller. Det hullede er så lagt inden i det hele.
Gourmetsaltes i et par timer og så krydres det med stødt sort peber, stødte fennikelfrø, mynte, persille, rosmarin og hvidløg.
Rulles og snøres. Smøres med olivenolie og krydres på ydersiden med salt og peber.
Grilles ved indirekte varme 160-170 grader i 3 timer.

Derudover bliver der lavet tzatziki og en salat med kartoffel og peberfrugt (bagt med citron, citronskal) derefter kølet nogenlunde ned og så blandet op med oliven, persille og feta.
Vedhæftede filer
IMG_20190112_143025.jpg
IMG_20190112_155343.jpg
IMG_20190112_132914.jpg
IMG_20190112_133051.jpg
IMG_20190112_134141.jpg
IMG_20190112_134512.jpg
IMG_20190112_154418.jpg
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

techie
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1195

Re: Agnetta

Indlæg#2 » 12. jan 2019, 16:38

Det ser fandme lækkert ud..
Med venlig hilsen,
Thomas

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2829
Kontakt:

Re: Agnetta

Indlæg#3 » 12. jan 2019, 17:10

Rigtig smuk snøring...
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2829
Kontakt:

Re: Agnetta

Indlæg#4 » 12. jan 2019, 17:15

Her er mit bud på 2. dags lammerulle, hvis der blev lidt til overs... :lol:
search.php?keywords=lammerulle
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

Emneforfatter
prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3147

Re: Agnetta

Indlæg#5 » 12. jan 2019, 17:24

skaal-um skrev:Her er mit bud på 2. dags lammerulle, hvis der blev lidt til overs... :lol:
search.php?keywords=lammerulle

Tak, begge 2. Jeg kan faktisk godt huske din 2 dags ret Finn, dejligt at du har fundet den frem til mig.
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

Emneforfatter
prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3147

Re: Agnetta

Indlæg#6 » 12. jan 2019, 19:52

Og så lige de sidste billeder.
Vedhæftede filer
IMG_20190112_170634.jpg
IMG_20190112_175130.jpg
IMG_20190112_181719.jpg
IMG_20190112_180547.jpg
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

Jimmy B
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 462

Re: Agnetta

Indlæg#7 » 15. jan 2019, 05:47

Nøj hvor ser det lækkert ud, men så igen, det gør næsten alt det du laver :savl2: .1%¤
"if something is hard to do, it´s not worth doing" Homer Simpson...

Brugeravatar

Emneforfatter
prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3147

Re: Agnetta

Indlæg#8 » 15. jan 2019, 19:50

Jimmy B skrev:Nøj hvor ser det lækkert ud, men så igen, det gør næsten alt det du laver :savl2: .1%¤

Tak Jimmy, det er en ok måde at bruge et lammeslag på. Også god dagen efter som rullepølse...
Where there's smoke... There's laughter.

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 25 gæster