Nytårs menu 2018/2019

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere
Brugeravatar

Emneforfatter
autokat
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 583

Nytårs menu 2018/2019

Indlæg#1 » 30. dec 2018, 21:12

Her skal vi have en 80'er reje cocktail med avocado med flutes.
Helstegt oksemørbrad kartoffel både og ægte bearnaise bønner og gulerødder.
ingen dessert (endnu)

Hvad skal i have??

GODT NYTÅR OG TAK FOR DET GAMLE
Med Venlig Hilsen

Autokat.

"DEN NÆSTE PIZZA BLIVER DEN BEDSTE" [smilie=pdt_aliboronz_37.gif]

Brugeravatar

aammat
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 71

Re: Nytårs menu 2018/2019

Indlæg#2 » 30. dec 2018, 21:21

Vi starter med stenbiderrogn på kartoffel skræl fritteret i rafinol..
Hovedretten bliver svineskank, bagskank low and slow , med rosenkål, porre, fennikel, æbler og hvad der ellers bliver plads til i fadet.
Dessert er ikke besluttet, men har fået købt nogle lækre valnødder og så kunne det blive lidt ost..
Godt nytår til jer alle.. [WHITE SMILING FACE]️

Sendt fra min ONEPLUS A6003 med Tapatalk


Kasper_M_A
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 84

Re: Nytårs menu 2018/2019

Indlæg#3 » 30. dec 2018, 22:26

Hummerbisque af og med jomfruhummer haler.
Oksemørbrad sousvide og kort over kullene.
Hertil pommes fondant og rødvinsglace.
Det grønne indslag til hovedret samt dessert vides ikke endnu (det er fruens afdeling).
Og så selvfølgelig hottere til natmad :)
...pr igang med glacen der står og koger ind.

Godt nytår til Jer alle!


nunni
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 301

Re: Nytårs menu 2018/2019

Indlæg#4 » 30. dec 2018, 23:01

Her står den på
Hummer til forret
Med salat og flutes

Oksefilet med pommes duchess
Og en god sauce

En frisk citronfromage til dessert

Godt nytår
Mvh Kenneth
Har TBS grillkul på lager

Cobb premium
Primo rund
Primo oval jr go camping


whoa
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 214

Re: Nytårs menu 2018/2019

Indlæg#5 » 30. dec 2018, 23:50

Vi skal have også lidt firser.. Men det er nu godt [FACE WITH STUCK-OUT TONGUE AND WINKING EYE] erdog ikke helt færdig med menuen endnu [GRINNING FACE WITH SMILING EYES]

Til velkomst snack er jeg ikke helt sikker endnu..

Tunmousse med bladselleri, syltede rødløg og rejer

*Oksemørbrad sous vide og så til Tournedos med bacon på grillen
*Hestons Roasted potatoes
*Rødvins/portvins glace
*rodfrugt puré
Sikkert rodfrugt chips og en form for grønt, bønner eller sukker ærter m/bacon eller lignende

Og så har jeg fået en kammerat til at lave en mojito cheesecake vi lige så på fjæsen den anden dag.. Vi får altid masser af mojito's!

Og ostebord til senere!



Sendt fra min SM-G960F med Tapatalk

Brugeravatar

trhdk
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 155

Re: Nytårs menu 2018/2019

Indlæg#6 » 31. dec 2018, 00:19

Nytårs menuen her på matriklen er blevet så ledes....

Forret:
Grillet Lakse hapser med ahorn sirup og krydderier, dertil rygeostecreme på bund af sprød ristet rugbrød samt lidt grøn pynt ;-)

Hovedret:
Beef short ribs, dertil pommes anna og bacon gulerødder og sauce bearnaise ;-)

Dessert:
Knasende bær symfoni surprise ;-)

Godt nytår .1%¤
Uanset vind og vejr, så er det grill-vejr ;)

Weber Smokey Joe
Weber 57` Performer
Weber 57´ Delux
Weber 57` Gold
Weber Smokey Mountain 37 cm.
Pro Q Smoker 47 cm
Traeger pillegrill Pro 22


Syncmarster
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 262

Re: Nytårs menu 2018/2019

Indlæg#7 » 31. dec 2018, 08:43

Fondue ganske som vi plejer. Er der meget kød i overskud, spiser vi det igen i morgen.

Desserten bliver pandekager med is.

Resten af aften er der chips i lange baner

Godt nytår til jer alle
Weber Spirit E-310 Classic, 57cm Weber premium.

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3147

Re: Nytårs menu 2018/2019

Indlæg#8 » 31. dec 2018, 11:45

Godt nytår.
Vi skal have:
Til nytårstalen: Små happere; kiks med tuntartar.
Forret: Carpaccio.
Hovedret: Kogt torsk med hele svineriet.
Dessert: Pecanærte med citronis.
Klokken 24: Hjemmelavet kransekage med nougatfyld.
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3147

Re: Nytårs menu 2018/2019

Indlæg#9 » 31. dec 2018, 17:45

Nytårshappere.
Vedhæftede filer
_IMG_000000_000000.jpg
IMG_20181231_174523661.jpg
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3147

Re: Nytårs menu 2018/2019

Indlæg#10 » 31. dec 2018, 18:52

Carpaccio.
Vedhæftede filer
IMG_20181231_185215418.jpg
_IMG_000000_000000.jpg
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

Emneforfatter
autokat
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 583

Re: Nytårs menu 2018/2019

Indlæg#11 » 31. dec 2018, 21:09

shit min bearnaise skilte , den var ok tyk , lod Thermomix stå på 60 grader ca. 30 min. den skal nok på 55 grader næste gang, jeg reddede den med 2 nye blommer pyha.

ser godt ud Prause.
Med Venlig Hilsen

Autokat.

"DEN NÆSTE PIZZA BLIVER DEN BEDSTE" [smilie=pdt_aliboronz_37.gif]

Brugeravatar

aammat
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 71

Re: Nytårs menu 2018/2019

Indlæg#12 » 31. dec 2018, 21:25

Svineskank for 6t siden og inden den serveres .. Masser af smag.. [WHITE SMILING FACE]️ BilledeBillede

Sendt fra min ONEPLUS A6003 med Tapatalk

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3147

Re: Nytårs menu 2018/2019

Indlæg#13 » 31. dec 2018, 22:25

Torsk
Pecannøddekage med is.
Vedhæftede filer
_IMG_000000_000000.jpg
IMG_20181231_222221977.jpg
Where there's smoke... There's laughter.


Stef
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 254

Re: Nytårs menu 2018/2019

Indlæg#14 » 31. dec 2018, 22:59

Jeg skulle stå for kødet til vores fest. Det blev australsk ribeye stegt som hel steg. 3.2 kg røg på grillen kl. 16. Grillen var 100 gr. Kl 17 kom stegen lige af i 30 min fordi jeg syntes det gik lidt for stærkt.

Stegen kom af 1930 hvor den ramte 52 gr. Herefter blev primoen fyret op og stegen blev brunet godt af. Nok noget af det bedste kød jeg har lavet til dato.

Her er et foto af de sørgelige rester

Godt nytår til alle her på grillguru :-D
Vedhæftede filer
15462934818362305536463003837969.jpg
Stefan

Primo oval xl


Branke1
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 26

Re: Nytårs menu 2018/2019

Indlæg#15 » 1. jan 2019, 10:01

232EBD8D-6D8B-4251-97F5-381320A9867B.jpeg
Vi stod for hovedretten: oksefilet med bearnaise lavet fra bunden.
Kødet fik en simidry rub af farin,salt og hvidløg.
8C3F62F2-DB37-4B9B-95FD-976434E45442.jpeg
D5F31AAE-F272-4D16-8B67-D339C49AE2CD.jpeg
70A97DF3-B075-4D39-93BE-681DBB2D4BE3.jpeg

Det blev noget af det bedste vi har lavet.
Den fik over 6timer på lige under 100 grader der efter fuld skrald.
Det der ikke slår dig ihjel, gør dig stærkere

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3147

Re: Nytårs menu 2018/2019

Indlæg#16 » 1. jan 2019, 10:45

Kransekage med nougatfyld.
Vedhæftede filer
IMG_20190101_104525455.jpg
IMG_20190101_104541752.jpg
_IMG_000000_000000.jpg
IMG_20190101_104328929.jpg
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

mochr
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 103

Re: Nytårs menu 2018/2019

Indlæg#17 » 1. jan 2019, 12:40

Kørte letrøget hanebryst med dampede asparges og ‘kartoffel i jakke’ (bagt kartoffel, ud med fyldet, blandet med 38% creme fraiche, cheddar, purløg og bacon, og så tilbage i kartoflen og tilbage på grillen). Begge opskrifter er fra Gastromands kogebog.

Hanebrystet var i saltlage i et par timer, røget mild i 5 minutter og så ellers bare på direkte varme.

Jeg skulle lave en sauce, men den emulgerede ikke, så ved ikke om den har været for kold?

Desserten var hjemmelavede flødeboller overtrukket med amber chokolade, dertil vaniljeis, karamelliseret kondenseret mælk, nøddekrymmel og passionsfrugt sauce.

Billede

Brugeravatar

mochr
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 103

Re: Nytårs menu 2018/2019

Indlæg#18 » 1. jan 2019, 14:46

Desserten Billede


whoa
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 214

Re: Nytårs menu 2018/2019

Indlæg#19 » 1. jan 2019, 18:31

Ser godt ud folkens!

Er der ikke nogen der kan fortælle mig hvordan faen man kan anrette Tunmousse pænt xD

BilledeBilledeBillede

Sendt fra min SM-G960F med Tapatalk


nicolai.k
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 312

Re: Nytårs menu 2018/2019

Indlæg#20 » 1. jan 2019, 19:06

Godt nytår

Lækre retter i har fået

Vi fik fondue og baked Alaska til dessert

Whoa du kunne evt lave den i en springform , pynte den og skære den ud . Eller lave den i en form og skære den i skiver .
Nicolai


whoa
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 214

Re: Nytårs menu 2018/2019

Indlæg#21 » 1. jan 2019, 19:31

Årh fondue! Er satme længe siden jeg har fået det! Det er nu hygge mad!
Ja har jeg også gjort nogen gange.. Men syntes stadig det er lidt.. Bob Bob! Men hva faen.. Det smager godt! Firser eller ej

Sendt fra min SM-G960F med Tapatalk


Kasper_M_A
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 84

Re: Nytårs menu 2018/2019

Indlæg#22 » 1. jan 2019, 20:20

4CAE4B2C-C05A-4144-8524-EE3CF5E34FD1.jpeg


C3EC22B7-E8CA-4BB8-BABD-B6E8CF28F35B.jpeg

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 28 gæster