Ravioli x2

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere
Brugeravatar

Emneforfatter
prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3114

Ravioli x2

Indlæg#1 » 10. nov 2018, 22:09

Ravioli er sjovt at lave, men det tager en del tid, derfor blev det 2 forskellige slags sådan at der både blev en forret og en hovedret.

Forret:
Ravioli med spinat og ricotta
Salviesmør
Grillet tun
IMG_20181110_185755.jpg


Hovedret:
Ravioli med Portobello og mascarpone
Tomatsauce
Entre cote med blåskimmel.
IMG_20181110_185751.jpg


Pastadejen er lavet på thremomix:
230 g tipo 00
270 g fin durum
4 hele æg
50 g vand
1 spsk oliven olie
lidt salt.
Blendes sammen i 10s på 6, herefter skrabes ned fra siderne og æltes i 4 min på dejprogram. Dejen samles og hviler i køleren i nogle timer.
Rulles ud på pastamaskine.
IMG_20181110_174110.jpg

Stikkes ud med et glas til cirkler på ca. 8 cm.
IMG_20181110_174130.jpg


Fyldet til forretsravioli:
1 pose frisk spinat ristet på en pande med salt peber og muskatnød. Efter afkøing blev væden presset fra og spinaten hakket groft og rørt med ca. 100 g. ricotta.
Køler helt af inden brug

Fyldet til hovedretsravioli:
1 bakke portobello hakket
1 fed hvidløg
Ristet på en pande med trøffelolie
Tilsat salt peber og lidt chili (tak til mureren)
Tilsat 125 g. mascarpone
Køler helt af inden brug
IMG_20181110_144915.jpg


Ravioloi:
På en pastacirkel lægges en god tsk fyld lidt forskud fra midten. Pensles med æg på den halvdel af kanten, der ligger væk ra den excentrisk placerede klat fyld. Lukkes med fingrene omkring fyldet idet man sikrer sig at der ikke fanges luft. Kanten på halvmånerne presses med en gaffel.
IMG_20181110_174910.jpg

IMG_20181110_182820.jpg


Koges i 4-5 min i rigelig velsaltet vand.
IMG_20181110_190659.jpg


Salviesmør:
Smør smeltes sammen med en håndfuld salvie og lidt frisk hvidløg.
Lige før severing varmes det op sådan at smørret bruser og og bruner let.

Tomatsauce:
Passata
Chili
Oregano
Salt og peber
En smule citronskal
En sjat hvidvin
Koges i ca. 15 min ved svag varme.

Tun grilles.

Servering af forret.

5-6 ravioloi med spinat/ricotta lægges på en tallerken sammen med et stykke grillet tun. Overhældes med salviesmør.
IMG_20181110_193404.jpg


Servering af hovedret.
Entre cote grilles og der lægges en skive blåskimmelost på efter kødstykket er vendt sådan at osten smelter lidt.
Svamperavioloi serveres med entre cote og tomatsauce.
IMG_20181110_194943.jpg

IMG_20181110_195109.jpg

IMG_20181110_195255.jpg
Where there's smoke... There's laughter.


Stef
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 252

Re: Ravioli x2

Indlæg#2 » 11. nov 2018, 19:43

Flot gennemgang som altid Prause. .1%¤
Stefan

Primo oval xl

Brugeravatar

Emneforfatter
prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3114

Re: Ravioli x2

Indlæg#3 » 11. nov 2018, 20:53

Tak skal du have.
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

Christian1986
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 484

Re: Ravioli x2

Indlæg#4 » 12. nov 2018, 09:11

Det ser super godt ud - og blå ost på en bøf lyder helt rigtigt i mine øre :-)

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2820
Kontakt:

Re: Ravioli x2

Indlæg#5 » 15. nov 2018, 17:06

Det der, kære Prause, det er da en super beskæftigelse på en regnvejrsdag. Det må jo føles som en solskinsdag når det skal nedsvælges, duft, smag og syn. Max. point.
(Jeg håber da, at I fik en lille tår velfortjent vin til... :lol: ).
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

Emneforfatter
prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3114

Re: Ravioli x2

Indlæg#6 » 15. nov 2018, 20:11

skaal-um skrev:Det der, kære Prause, det er da en super beskæftigelse på en regnvejrsdag. Det må jo føles som en solskinsdag når det skal nedsvælges, duft, smag og syn. Max. point.
(Jeg håber da, at I fik en lille tår velfortjent vin til... :lol: ).

Tak kære Finn,
Jo vi fik en flaske champagne til. Det gode ved champagne er at det "går" godt til alt... (sådan da).
Where there's smoke... There's laughter.

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 49 gæster