En super ret når det er koldt uden for.
Efter min mening fungerer retten dog kun hvis man har været forbi sin slagter og fået skåret nogle tykke (3-4 cm) skiver af nogle gode kødfulde kalveskanke. De der 1 cm tykke pålægsstykker man kan købe i supermarkedet fungerer ikke rigtigt.
kalveskank
mel
paprika
salt peber
løg
gulerod
blegselleri
selleri
flåede tomater
tomatpure
hvidvin
oksebouillon
laurbærblade
gremolata:
hvidløg
citronskal
bredbladet persille
Osso bucoskiverne pudres med mel, der er krydret med salt, peber og paprika.
Brunes på grillen.
Et ovnfast fad sættes på grillen og løg, gulerod, selleri og blegselleri samt hvidløg brunes lidt i olivenolie. Halvdelen af de brunede grøntsager tages af og de brunede kødstykker lægges på og herefter lægges resten af de brunede grøntsager på igen. Der hældes flåede tomater, tomatpure, hvidvin og bouillon på indtil det næsten dækker, desuden smides et par laurbærblade ved. Dækkes med stanniol og braiserer i grillen ved ca. 150 grader i 4 timer.