Dansk BBQ i USA

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere
Brugeravatar

Emneforfatter
Christian1986
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 484

Dansk BBQ i USA

Indlæg#1 » 26. okt 2018, 17:50

Jeg synes lige, at jeg ville dele denne med jer:

https://amazingribs.com/tested-recipes/ ... y-two-ways

Ophavsmanden er fra GG - I må selv gætte hvem
;-)

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3114

Re: Dansk BBQ i USA

Indlæg#2 » 26. okt 2018, 20:42

Fedt. Tillykke...
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

Emneforfatter
Christian1986
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 484

Re: Dansk BBQ i USA

Indlæg#3 » 26. okt 2018, 23:55

Tak :-)

Brugeravatar

Treblach
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1343

Re: Dansk BBQ i USA

Indlæg#4 » 27. okt 2018, 23:28

Stort tillykke.
/Albert
/Trebla ch [smilie=pdt_aliboronz_37.gif]

Brugeravatar

Swopper
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 271

Re: Dansk BBQ i USA

Indlæg#5 » 28. okt 2018, 15:22

KANON!!!! :)
En Sulten Mand,
Er En GAL MAND...


Primo Oval XL
Ø57 OTG
Hot-Wok

Brugeravatar

Emneforfatter
Christian1986
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 484

Re: Dansk BBQ i USA

Indlæg#6 » 28. okt 2018, 23:08

Tak ;-)


tummes
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 503
Kontakt:

Re: Dansk BBQ i USA

Indlæg#7 » 29. okt 2018, 12:21

Tillykke!
Har aldrig før set, at man anbefaler at brune smør/mel blandingen til en hvid sauce, er det ikke en fejl?

Brugeravatar

Emneforfatter
Christian1986
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 484

Re: Dansk BBQ i USA

Indlæg#8 » 29. okt 2018, 19:32

tummes skrev:Tillykke!
Har aldrig før set, at man anbefaler at brune smør/mel blandingen til en hvid sauce, er det ikke en fejl?


Tak ;-)

Nej, der har - som du kan se - ingen rigtig indvirkning på farven. Og det hjælper -efter min mening - med at fjerne lidt af melsmagen og give sovsen lidt dybde ;-)

Brugeravatar

benzon1960
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 622

Re: Dansk BBQ i USA

Indlæg#9 » 29. okt 2018, 21:18

Hvid roux er ofte brugt til hvide saucer.

Hvis du “steger” melet længere resp. ved mere varme får du en brun roux, som er velegnet til en del mørke saucer.
"Now this is not the end. It is not even the beginning of the end.
But it is, perhaps, the end of the beginning
".


Sternberg
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 724

Re: Dansk BBQ i USA

Indlæg#10 » 30. okt 2018, 15:25

Fedt
Weber Q100
Weber 57 cm Performer
Primo XL Oval

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Trisse og 41 gæster