Paella

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere
Brugeravatar

Emneforfatter
prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3114

Paella

Indlæg#1 » 15. sep 2018, 21:29

Kylling
Muslinger
Rejer
Chorizo
Peberfrugt
Løg
Ærter
Hvidløg
Hvidvin
Ris
Kyllingebouillon
Safran
Paprika
Røgpaprika

Muslingerne dampes i hvidvin og "suppen" tages fra. I denne varme suppe opløses kyllingebouillon og safran.
Chorizo skæres i skiver og steger i et ovnfast fad. Når de har smeltet noget fedt fra steges kyllingestykkerne. Løg, peberfrugt og hvidløg steger med sammen med paprika. Ris tilsættes og der hældes kyllinge/muslinge/safranbouillon på. Det hele koger i ca. 20 min og så tilsættes rejser samt muslinger samt ærter.
Vedhæftede filer
IMG_20180915_170742.jpg
IMG_20180915_171615.jpg
IMG_20180915_172300.jpg
IMG_20180915_172305.jpg
IMG_20180915_183008.jpg
IMG_20180915_183226.jpg
IMG_20180915_190602.jpg
IMG_20180915_191015.jpg
Where there's smoke... There's laughter.


nicolai.k
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 295

Re: Paella

Indlæg#2 » 16. sep 2018, 15:24

Det ser lækkert ud .
Har aldrig smagt paella , så rart med en nem how to når det en dag skal prøves
Nicolai

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2820
Kontakt:

Re: Paella

Indlæg#3 » 16. sep 2018, 16:08

Rigtig rigtig lækkert...
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 50 gæster