Torsk og pasta puttanesca.

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere
Brugeravatar

Emneforfatter
prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3114

Torsk og pasta puttanesca.

Indlæg#1 » 27. jul 2018, 20:29

Torsk er lavet sous vide ved 60 grader i 45 min med rigeligt salt og en klat smør.
Puttanescasaucen er lavet på thermomix af 5 fed hvidløg, 5 ansjosfileter, 1 lille glas sorte oliven, 1 lille glas capers, 1 sjat hvidvin, 1 dåse gode flåede tomater samt peber. Delene er tilsat under langsom omrøring ved 105 grader og så lige blendet lidt, så det stadig har struktur. Lige før servering er tilsat revet parmesan og persille.
Pastaen er en god pasta med æg, der er kogt i 4 min.
Vedhæftede filer
IMG_20180727_191709.jpg
IMG_20180727_191714.jpg
IMG_20180727_191719.jpg
IMG_20180727_191921.jpg
IMG_20180727_192725.jpg
Where there's smoke... There's laughter.


Stokholm1000
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 112

Re: Torsk og pasta puttanesca.

Indlæg#2 » 27. jul 2018, 23:42

Det ser lækkert ud :savl2:
Hilsen Jens :bubble:

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2820
Kontakt:

Re: Torsk og pasta puttanesca.

Indlæg#3 » 28. jul 2018, 11:56

+1
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 32 gæster

cron