Marinade til rådyrkølle hjæælp

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere
Brugeravatar

Emneforfatter
peterchr79
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 9

Marinade til rådyrkølle hjæælp

Indlæg#1 » 3. jun 2018, 15:20

Allerførst! Undskyld [PERSON WITH FOLDED HANDS] hvis det er skrevet i det forkerte forum, men er kommet lidt på en opgave som kræver lidt hjælp.

Jeg er blevet bedt om at lave 2 x dyrekøller a 2.5kg på grillen. Det er jeg frisk på men har ingen erfaring med vildt på grillen. Jeg ved dog at det er meget magert og ikke må få for lang tid.

Har flere tanker om kødet og håber at i kan hjælpe mig.

Kan kødet sprænges med fordel eller skal den idé droppes?

Ved langtidsstegning hvor lang tid og hvor mange grader bør det være?

Er der nogen som har en god marinade med en mørk øl (Fur Bock) liggende? Eller skal det være rødvin? Tænker at sødmen gør det godt for kødet....

Waldorfsalat bliver selvfølgelig serveret dertil [WINKING FACE]

Tak for hjælpen

Sendt fra min LON-L29 med Tapatalk

Brugeravatar

Christian1986
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 483

Re: Marinade til rådyrkølle hjæælp

Indlæg#2 » 3. jun 2018, 23:49

Hej

Du kan søge lidt inspiration her: https://www.dk4.dk/item/89-rundt-om-gri ... t-pa-grill :-)

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 41 gæster