Ribs

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere
Brugeravatar

Emneforfatter
Christian1986
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 476

Ribs

Indlæg#1 » 29. apr 2018, 11:00

I forbindelse med træning til DM, har jeg lavet lidt ribs til nogle venner.

De brugte ribs er Duroc fra steak-out - super lækre og kødfulde.

IMG_1482.jpg


Siden blev trimmet (dog lidt for meget) og overflødigt fedt blev fjernet. Da det er træning til konkurrence, blev der skåret en del af det ekstra kød af, så siderne blev helt lige.

IMG_1483.jpg


IMG_1488.jpg


Herefter fik de en "hemmelig" rub :-) Jeg eksperimenterede i dag med to forskellige slags.

De røg herefter i Primoen på 107 C i 3 timer, hvorefter de blev foiled med smør, honning og æblejuice. De fik halv time her (næste gange skal de - hvis det er Duroc - nok havde 1 time).

Jeg tilberedte også det "ekstra kød" - der var simpelthen så meget, at jeg synes, det var synd bare at smide det ud.

IMG_1484.jpg


Der kom herefter BBQ sauce på, hvorefter de fik 30 minutter.

Jeg fik selv en enkelt bid af hver - og de smagte himmelsk. :-)

IMG_1561.jpg


IMG_1562.jpg

Brugeravatar

Henning W Pedersen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 174

Re: Ribs

Indlæg#2 » 29. apr 2018, 11:06

Det ser rigtig godt ud
Hilsen Henning
Aabenraa

Brugeravatar

techie
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1188

Re: Ribs

Indlæg#3 » 29. apr 2018, 23:05

Ja, de ser godt nok lækre ud. Sidder og bliver sulten nu :)
Med venlig hilsen,
Thomas

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 9 gæster