Hjælp SØGES sous vide

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere

Emneforfatter
New Generation
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 1

Hjælp SØGES sous vide

Indlæg#1 » 18. apr 2018, 21:48

Hej grillguru,

Jeg er bedt om at lave mad til en fest, hvor jeg skal lave 9 kg oksemørbrad.

Tænkte at lave det sous vide dagen i forvejen af 3 omgange, da min sous vide kun kan have 3.5-4 kg.

Havde tænkt på 2 timer i sous vide på 55 grader.

Opvarme kødet på dagen i 30 minutter og derefter på en varm gasgrill.

Er dette en ok fremgangsmåde? Har i andre forslag?
Skal kødet trække efter den er blevet brunet på grillen?

På forhånd tak for hjælpen.


Cyberguyen
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 599

Re: Hjælp SØGES sous vide

Indlæg#2 » 19. apr 2018, 12:22

Jeg ville dele det i to. Lav den ene halvdel i sous vide på dagen og den anden halvdel kun på grill.

Den fra grillen skal ligge og trække, den fra sous vide skal ikke trække og kan smides direkte på grillen, imens den anden trækker.
På den måde er alt færdigt på samme tid.

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 20 gæster