Lidt videoer fra old truckers bbq

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere
Brugeravatar

Emneforfatter
John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1727
Kontakt:

Lidt videoer fra old truckers bbq

Indlæg#1 » 26. feb 2018, 09:24

Vi har hos old truckers bbq prøvet at lave lidt video-opskrifter

Optænding Af Primo Oval XL med LooftLighter


Bacon Pie på Danish Pellet Grills


Spatchcock kylling på primo oval xl


Bacon Porre Tærte På Primo Oval Xl & Fredstone Pizza & Bagesten


Franskbrød på Primo Oval XL & Fredstone pizza & bagesten


Simreret på weber 57 cm


Mørbrad på støbejernstallerken med champignonsovs eller bearnaisesauce på primo grill


Dette er jo helt nyt for os så kom endelig med kommentar med ris og ros :-D

Brugeravatar

Swopper
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 255

Re: Lidt videoer fra old truckers bbq

Indlæg#2 » 26. feb 2018, 10:06

Jeg kan kun se nogle sorte felter!? Ingen video'er!? :(
En Sulten Mand,
Er En GAL MAND...


Primo Oval XL
Ø57 OTG
Hot-Wok


bskaarup
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 304

Re: Lidt videoer fra old truckers bbq

Indlæg#3 » 26. feb 2018, 11:33

Virker fint hos mig både på PC og telefon.

Brugeravatar

Swopper
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 255

Re: Lidt videoer fra old truckers bbq

Indlæg#4 » 26. feb 2018, 12:51

Nok en eller anden form for blokering, i min browser!? :(
En Sulten Mand,
Er En GAL MAND...


Primo Oval XL
Ø57 OTG
Hot-Wok

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3041

Re: Lidt videoer fra old truckers bbq

Indlæg#5 » 26. feb 2018, 15:11

I like...
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2793
Kontakt:

Re: Lidt videoer fra old truckers bbq

Indlæg#6 » 26. feb 2018, 18:20

Meget fint, John...
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

Emneforfatter
John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1727
Kontakt:

Re: Lidt videoer fra old truckers bbq

Indlæg#7 » 27. feb 2018, 11:13

skaal-um skrev:Meget fint, John...
prause skrev:I like...


Tak skal i ha så må vi se hvad det udvikler sig til med tiden :-D
Det er noget af det vi vil bruge lidt tid på når vi ikke er til konkurrencer :-D

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3041

Re: Lidt videoer fra old truckers bbq

Indlæg#8 » 27. feb 2018, 20:24

Jeg synes det er nogle rigtig gode videoer, god brug af tekst, dejligt med time-lapse, der gør dem effektive og med godt flow.
Hvis jeg skal komme med forslag til forbedringer er det mest ift. ingredienser og tilberedning.
Kunne i forestille jer at lave nogle rubs selv?
Hvorfor koge porrer i 10 min i vand, når man lige har stegt bacon og kan give dem 2-3 min på panden med baconfedt og dermed både opnå bedre smag og mindre smattede porrer?
Ost fra pose? Kunne man overveje et lidt bedre produkt?

Anyways - opfat det endelig ikke som kritik, mere som forslag til at øge kvaliteten.
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

Emneforfatter
John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1727
Kontakt:

Re: Lidt videoer fra old truckers bbq

Indlæg#9 » 28. feb 2018, 16:23

prause skrev:Jeg synes det er nogle rigtig gode videoer, god brug af tekst, dejligt med time-lapse, der gør dem effektive og med godt flow.
Hvis jeg skal komme med forslag til forbedringer er det mest ift. ingredienser og tilberedning.
Kunne i forestille jer at lave nogle rubs selv?
Hvorfor koge porrer i 10 min i vand, når man lige har stegt bacon og kan give dem 2-3 min på panden med baconfedt og dermed både opnå bedre smag og mindre smattede porrer?
Ost fra pose? Kunne man overveje et lidt bedre produkt?

Anyways - opfat det endelig ikke som kritik, mere som forslag til at øge kvaliteten.


Tak Prause

De rubs vi selv laver er hemmelige da de bruges til konkurrencer :-D

Porerne skal koges efter min opfattelse for kan ikke klare hårde porrer :-D

Osten var nu lige det der var hjemme da den skulle laves :-D men samtidig skal det også være produkter som alle lige kan komme til købe og ikke for eksempel skal købes hjem fra udlandet eller andet

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3041

Re: Lidt videoer fra old truckers bbq

Indlæg#10 » 28. feb 2018, 18:16

John.R skrev:
prause skrev:Jeg synes det er nogle rigtig gode videoer, god brug af tekst, dejligt med time-lapse, der gør dem effektive og med godt flow.
Hvis jeg skal komme med forslag til forbedringer er det mest ift. ingredienser og tilberedning.
Kunne i forestille jer at lave nogle rubs selv?
Hvorfor koge porrer i 10 min i vand, når man lige har stegt bacon og kan give dem 2-3 min på panden med baconfedt og dermed både opnå bedre smag og mindre smattede porrer?
Ost fra pose? Kunne man overveje et lidt bedre produkt?

Anyways - opfat det endelig ikke som kritik, mere som forslag til at øge kvaliteten.


Tak Prause

De rubs vi selv laver er hemmelige da de bruges til konkurrencer :-D

Porerne skal koges efter min opfattelse for kan ikke klare hårde porrer :-D

Osten var nu lige det der var hjemme da den skulle laves :-D men samtidig skal det også være produkter som alle lige kan komme til købe og ikke for eksempel skal købes hjem fra udlandet eller andet

Touche, jeg er glad for at du ikke har taget kritikken ilde op.
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

Emneforfatter
John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1727
Kontakt:

Re: Lidt videoer fra old truckers bbq

Indlæg#11 » 28. feb 2018, 19:02

prause skrev:
John.R skrev:
prause skrev:Jeg synes det er nogle rigtig gode videoer, god brug af tekst, dejligt med time-lapse, der gør dem effektive og med godt flow.
Hvis jeg skal komme med forslag til forbedringer er det mest ift. ingredienser og tilberedning.
Kunne i forestille jer at lave nogle rubs selv?
Hvorfor koge porrer i 10 min i vand, når man lige har stegt bacon og kan give dem 2-3 min på panden med baconfedt og dermed både opnå bedre smag og mindre smattede porrer?
Ost fra pose? Kunne man overveje et lidt bedre produkt?

Anyways - opfat det endelig ikke som kritik, mere som forslag til at øge kvaliteten.


Tak Prause

De rubs vi selv laver er hemmelige da de bruges til konkurrencer :-D

Porerne skal koges efter min opfattelse for kan ikke klare hårde porrer :-D

Osten var nu lige det der var hjemme da den skulle laves :-D men samtidig skal det også være produkter som alle lige kan komme til købe og ikke for eksempel skal købes hjem fra udlandet eller andet

Touche, jeg er glad for at du ikke har taget kritikken ilde op.


Nej da det skal der jo til for det kan blive bedre :-D

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 13 gæster