Chuck Flap lov and slow

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere
Brugeravatar

Emneforfatter
John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1723
Kontakt:

Chuck Flap lov and slow

Indlæg#1 » 21. feb 2018, 11:48

Lavede i går en Chuck flap fra steak-out lov and slow

Krydring: hvidløgspulver,løgpulver,Turnpike smokers all purpose rub

Fik 2 1/2 time ved 120 grader med lidt røg

Pakket efter 2 1/2 time med smør og bbq sauce

Efter 2 timer og 10 min blev den pakket ud og lagt på grillen igen i ca 20-30 min

Ale step ved 120 grader

Brugte min flame boss på primo`en og er meget overrasket over hvor stabilt den køre allerede efter de her 2 gange som den er brugt
Det kan ses her https://myflameboss.com/cooks/198117 de gange der er stort temperatur fald er når grillen er åben

Det er ikke sidste gang den bliver lavet på den her måde

6E1CFD88-8AB1-42E4-9C39-E65CC880535F.jpeg
Hilsen
John
————————-
Old Truckers BBQ Hjemmeside Old Truckers BBQ Facebook Old Truckers BBQ Instagram Old Truckers BBQ Youtube

Trækul på lager fra traekul.dk kun afhentning efter aftale

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Storlingevej og 17 gæster